"Hayatımda Boateng'den daha yetenekli bir oyuncuyla oynamadım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Hayatımda Boateng'den daha yetenekli bir oyuncuyla oynamadım"

Share This

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin-Prince Boateng'e eski takım arkadaşından övgü dolu sözler geldi.


siyahlabeyaz | Bayern Münih'in efsane başkanlarından Uli Hoeness'in yeğeni olan eski futbolcu Sebastian Hoeness, Hertha Berlin döneminde takım arkadaşlığı yaptığı Kevin-Prince Boateng hakkında GOAL'e özel açıklamalarda bulundu.


Bayern Münih II takımında teknik direktörlük görevini yürüten Hoeness "Hayatımda Boateng'den daha yetenekli bir oyuncuyla oynamadım. İnanılmaz yeteneklere sahipti ve kendine çok güvenirdi. Ne zaman ne yapılması gerektiğini biliyordu ve sorumluluk alıyordu. Ondan birkaç yaş daha büyüktüm. Ona bir keresinde 'Kevin, profesyonel olduğun zaman her şey kaç kişinin önünde oynadığın veya ne kadar para kazandığınla değil, kaç şampiyonluk kazandığınla ilgili olacak' demiştim" ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olan Kevin Prince Boateng, kariyeri boyunca Hertha Berlin'in yanı sıra Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Milan, Schalke, Las Palmas, Frankfurt, Sassuolo, Barcelona ve Fiorentian formalarını giydi.
(Goal)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder