İşte Vodafone Park'a damga vuran Boateng görüntüsünün nedeni! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Vodafone Park'a damga vuran Boateng görüntüsünün nedeni!

Share This

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta golünü atan Kevin Prince-Boateng'in yedek kulübesindeki görüntüsü dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın ilk golünü kaydeden Ganalı yıldız,ikinci yarıda girdiği ikili mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemezken, 78. dakikada yerini Boyd'a bıraktı ve maçın kalanını kenardan izledi.


90+1. dakikada Sörloth'un attığı golle maç 2-2'ye gelirken, bitiş düdüğünün ardından tüm takım soyunma odasına gitti. Son dakikada gelen beraberlik golünün üzüntüsünü yaşayan Boateng bir süre tek başına yedek kulübesinde oturdu.

RIDVAN DİLMEN : "TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ'I ŞUURSUZLAŞTIRABİLDİ!"


Boateng'in Trabzonspor maçı performansı

Burak Yılmaz ile beraber maçın en çok şut atan ismi olan Boateng, 6 defa kaleyi yoklarken bunların ikisinde isabet sağladı ve bir gol attı. Ganalı oyuncu 1 kez çalım atıp 1 kez top kaptırdı.


Attığı tek uzun pasta başarı sağlayan, bir tane de kilit pas atan Boateng, toplam 29 pas denedi ve yüzde 79.3'lük pas isabet oranı yakaladı. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder