Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor, Beşiktaş'ı şuursuzlaştırabilirdi!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen: "Trabzonspor, Beşiktaş'ı şuursuzlaştırabilirdi!"

Share This

Süper Lig'de derbi haftası tüm heyecanıyla devam ederken Cumartesi gününün en önemli karşılaşmasında Beşiktaş evinde Trabzonspor'u konuk etti. İki ekibin kıran kırana mücadelesi 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, " Trabzonspor 2-0'ı yakalayıp Beşiktaş'ı şuursuzlaştırabilirdi." yorumuda bulunarak Trabzonspor'un kendi işini zora soktuğunu belirtti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşması nefesleri kesti. İki takımın kıran kırana geçen mücadelesi 2-2'lik eşitlikle sonuçlanırken, Trabzonspor bu sezon büyük maç kaybetmemeye devam ederek seriyi korudu.


Rıdvan Dilmen maçın genelini yorumlarken, "1-0 olduktan sonra bu sezon ki en iyi Beşiktaş'ı izledik. Kaleci dışında tüm takım iyiydi. 2-1'e de geldikten sonra daha kontraya uygun olan takım olduğu için Beşiktaş 3'e, 4'e gidebilirdi. Maçın iki tane kırılma anı vardı. Bu maçın berabere bitmesinin en büyük sebebi, 1-0 Trabzonspor öndeyken Guilherme'nin altıpasın çarpraz köşesinde iki Trabzonsporlu oyuncu topu auta attı. Trabzonspor 2-0'ı yakalayıp Beşiktaş'ı şuursuzlaştırabilirdi. Bu kez roller değişti ve Beşiktaş 2-1 öndeyken Beşiktaş altı pasta kaçırdı." sözlerinde bulundu. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder