Sergen Yalçın o ismi Beşiktaş'a geri getirdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın o ismi Beşiktaş'a geri getirdi!

Share This

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın, yaklaşık 22 bin taraftarın katıldığı imza töreninin ardından Süper Lig'de çıktığı ilk maçında Rizespor deplasmanından üç puanla dönmüştü. Camianın desteğini arkasına alan tecrübeli teknik adam, sürpriz bir ismi de takıma geri getirdi.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetle kötü gidişe dur demişti. Yeni hocası Sergen Yalçın'la ilk maçında 3 puanı hanesine yazdıran Kara Kartal, karşılaşmada gösterdiği mücadele için olumlu sinyaller verdi.


Bu arada deneyimli çalıştırıcı, takıma sürpriz bir ismi de geri getirdi. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre siyah-beyazlılara 1.5 yıllığına imza atan başarılı teknik adam, kulübün eski kondisyonerlerinden Stefano Marrone'yi de teknik ekibe dahil etti.

UMUT NAYİR : "KARIUS İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK!"


İtalyan antrenör, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin 2008-2009 yıllarında görev aldığı dönemde yaşanan şampiyonlukta önemli bir rol üstlenmişti. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder