Sergen Yalçın'dan beklenen karar! Geri dönüyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın'dan beklenen karar! Geri dönüyor...

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, gelecek sezon planlarını şimdiden yapmaya başladı. Siyeh beyazlıların, geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Sivasspor’a gönderdiği Fatih Aksoy ise takıma geri dönüyor.


siyahlabeyaz | Süper Lig’de zirvenin bir hayli uzağında kalan ve 23 haftada topladığı 37 puanla 7. sırada yer alan Beşiktaş’ta gelecek sezon için planlar şimdiden yapılmaya başlandı…


Trabzonspor beraberliği sonrası yediği gollerle ağır eleştiri alan Loris Karius ile devam etmeyeceklerini söyleyen siyah-beyazlı takımın teknik patronu Sergen Yalçın, kiralık oyuncuların hiçbirinin takımda kalmasını istemiyor.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ARADIĞI İSİM BULUNDU!


Başarılı teknik adam Elneny, Diaby ve Rebocho’nun kiralık olan sözleşmelerinin uzatılmasının istemediğini yönetime bildirdi. Ayrıca Sergen Yalçın, Vida ve Ljajic gibi maliyeti yüksek olan isimlere de gelecek olan tekliflerin dinlenmesini istiyor.

ELNENY’NİN ALTERNATİFİ BELLİ OLDU

Asist Analiz'in haberine göre; Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak Sivasspor’a gönderdiği Fatih Aksoy, siyah-beyazlı takıma bu sezon sonunda geri dönecek. Gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken ve Sivasspor’un başarısında önemli rol oynayan genç oyuncu gelecek sezon Beşiktaş’ın as oyuncularından biri olacak.

BEŞİKTAŞ'TA VOLKAN BABACAN HAMLESİ! EL SIKIŞTILAR...


Sergen Yalçın, Fatih Aksoy’u gelecek sezon defansif orta saha mevkisinde görevlendirecek. 22 yaşındaki oyuncu, ayrıca stoper ve sağ bek bölgelerinde de forma giyebiliyor. (Hürriyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder