"Son 2 gündür doğru düzgün uyuyamadım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaşlı oyuncu Kevin N'Koudou, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


siyahlabeyaz | İşte N'Koudou'nun yaptığı açıklamalar:

-Son 2 gündür doğru düzgün uyuyamadım-

"Trabzonspor karşısında çok iyi oynadık, oynarken de büyük keyif aldık ama futbol gerçekten çok acımasız. Son dakikalarda gol yedik ve 2 puan bıraktık. Son 2 gündür doğru düzgün uyuyamadım."

-Daha yapacağım çok şey var-

"Geçmiş yıllarda kaybettiğim oyun ritmini burada yakalamaya başladım. %100'ümü vermeye çalışıyorum. Skor katkısı anlamında daha yapacağım çok şey var."

-Abdullah hocaya göre çok farklı-

"Sergen hocanın oyun vizyonunu Abdullah hoca ile kıyaslayınca daha farklı. Şunu belirtmek lazım. Sergen hoca Beşiktaş'ta çok büyük bir oyuncuydu, yaşayan bir efsane olduğunu hepimiz biliyoruz, farklı bir oyun aklı ve farklı bir oyun zekası var. Çok deneyimli ve bu seviyede nelerin yapılması gerektiğini bu seviyedeki oyuncu grubundan neleri bekleyebileceğini kendisi çok iyi biliyor. Bize bu doğrultular üzerinden tavsiyeler veriyor. Onunla çalışmakta gerçekten çok keyifli, bu fırsatı kullanıp onun tavsiyelerine kulak vermemiz ve sonuçları pozitif noktasına taşımamız gerekiyor."

-Bitirici anlamında sıkıntılarımız var-

"Her oyuncunun farklı özellikleri ve karakterleri var. Bitirici anlamında sıkıntılarımız var. Çünkü birçok pozisyona girdik ve değerlendiremedik. Burada bize düşen bir payda var ve bu sorumluluğu almamız lazım. Burada ne yapabiliriz, daha fazla çalışabiliriz, bu eksikleri kapatabiliriz ve inşallah bunları birlikte tamamlarız."

-Her maçı tek tek düşünmeliyiz

Takım savunması konusunda daha sağlam kalırsak ileride sorun yaşamayız. Uzun hedefler yapabilecek durumda değiliz, her maçı tek tek düşünmeliyiz, yarışın içinde kalmamız için de kazanmamız gerekiyor."
(ortacizgi.com)



Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder