UEFA, Beşiktaş’ın kulağını çekti “Gelin sizle yeni bir anlaşma yapalım… yoksa!” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA, Beşiktaş’ın kulağını çekti “Gelin sizle yeni bir anlaşma yapalım… yoksa!”

Share This

Beşiktaş’ın UEFA ile imzaladığı yapılandırma anlaşması 2018-19 sezonu itibariyle sona erdi… şu anda siyah-beyazlıların önünde başabaş hesap tutturmak ya da sattığın kadar alabilirsin tarzında bir engellemesi yok. Ancak buna rağmen Beşiktaş yönetimi elinden geldiğince ayağını yorganına göre uzatmaya çalışıyor.


siyahlabeyaz | Bir önceki dönemde UEFA ile imzalanan yapılandırma anlaşmasına uyduğu için ceza almayan Beşiktaş’a, Finansal Fair Play Komisyonu CFCB’den, yeni bir yapılandırma anlaşması teklif edildi. Son dönemde Beşiktaş’ın yaşadığı finansal sıkıntıların farkında olan UEFA’nın kurumun siyah-beyazlı kulübe bu şekilde finansal disiplin olmadan yönetilemeyeceği şeklinde bir uyarı yazısı gönderdi. Kendilerinin Beşiktaş’a yeni bir yapılandırma anlaşması sunmaya hazır olduğunu iletti.


Beşiktaş yönetimi de göreve geldiği günden beri UEFA ile yeni bir yapılandırma anlaşması imzalayarak finansal sorunun üstesinden gelmeye çalışıyor. Aynı zamanda UEFA’dan transfer yasağı ya da Avrupa Kupalarına gidememe gibi bir ceza almamak içinde uğraşan Beşiktaş yönetiminin kendi hazırlıklarını da yaparak, CFCB Komisyonu karşısına çıkıp, en doğru yapılandırma anlaşmasının almaya çalışacağı bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder