Boateng şaşkın! : “Avrupa’nın devleri seni nasıl es geçti…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Boateng şaşkın! : “Avrupa’nın devleri seni nasıl es geçti…”

Share This

Beşiktaş’ın Ganalı oyuncusu Kevin Prince Boateng’in en büyük destekçisi olan kaptan yeni transferi yalnız bırakmıyor. Kendisine destek oluyor. Adeta yoldaşlık yapıyor. Boateng de Burak’ın ev sahipliğinin yanı sıra futbolculuğunda da etkilenmiş durumda. Ganalı futbolcunun Burak’a, “Avrupa’nın pek çok büyük takımında oynadım. Senin kadar golcü, senin kadar zeki olmayan pek çok forvet gördüm. Sana şans vermemeleri, seni görmemeleri benim için hayal kırıklığı” itirafında bulunduğu bildirildi. 


siyahlabeyaz | Süper Lig'de kullandığı son 10 penaltı vuruşunu da gole çeviren Burak Yılmaz, bu sezon ligde en fazla penaltı golü atan oyuncu. Penaltıdan 6 gol bulan Burak ayrıca, 11 golle Beşiktaş kariyerindeki en golcü sezonunu da yaşıyor.


Burak Yılmaz dün akşam Karius’tan (27/29) daha az topla buluştu. Attığı penaltı golü dışında 2 şutu dışarı gitti. 16 pasından 8’inde isabet sağlayamadı. 1 kilit pas verip, 1 de adam geçti.

ATIBA’NIN İSTATİSTİKLERİ YAŞINI UNUTTURUYOR

Beşiktaş’ın Kanadalı oyuncusu Atina Hutchison her maça istatistikleri yıka yıka gidiyor… Ankaragücü maçında 87 kez topla buluşan Atiba, attığı 66 pasta yüzde 95.5 isabet yüzdesi yakaladı. 11 ikili mücadele kazandı. 7 sahipsiz top aldı. 1 de kilit pas verdi. Attığı tek uzun top yerini bulan Kanadalı 3 kez adam geçti. 4 faul aldı. 3 top çalıp, 1 top kaparken, 2 de uzaklaştırma yaparak yine gizli kahraman oldu.

Atiba maçtan sonra da takım arkadaşlarına; “işler iyi gitmediğinde de çalışmak gerekiyor. Bu iş bir kişiyle değil, ekiple yapılabilecek bir iş. Büyük resmi görmek lazım” diyerek mesaj verdi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder