Cyle Larin için çok ağlanacak çok! Opsiyon maddesi var mı, ne kadar? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cyle Larin için çok ağlanacak çok! Opsiyon maddesi var mı, ne kadar?

Share This

Zulte Varegem'in Beşiktaş'tan kiraladığı Cyle Larin'i 10-12 milyon Euro'ya satmayı planladığı iddia edildi.



siyahlabeyaz | Beşiktaş, göz göre göre bir oyuncusundan zarar edecek gibi duruyor... sezon sonunda işe yaramaz denilerek Zulte Waregem’e gönderilen Kanadalı oyuncu için Belçikalılar, ''opsiyonu kullanacağız'' mesajı gönderdi. Kasaya 2.5 milyon Euro girecek.

Ancak Zulte Waragem’in 7 gol ve 10 asistle oynayan Cyle Larin için hem Premier Lig’den, hem de Championship’ten bazı takımlarla görüşme halinde olduğu ve şu an için konuşulan rakamın 10-12 milyon Euro bandında olduğu bildirildi.

Isimat-Mirin geri dönüyor

Beşiktaş elindeki oyunculardan nasıl kurtulacağını düşünürken bir de başına Nicolas Isimat-Mirin belası çıktı… formasını giydiği Touluse, Fransa Ligi’nde daha ligin bitimine 7 hafta kalmasına rağmen düşmeyi neredeyse garantiledi. Zaten son 8 haftanın 6’sında kadro dışı olan. bu sürede bir maçta 90 dakika oynayan Mirin’in, sezon sonunda Beşiktaş’a döneceği bildirildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder