Karius yorumları şok etti! 'Üzerine para verseniz bile istemeyiz' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Karius yorumları şok etti! 'Üzerine para verseniz bile istemeyiz'

Share This

Beşiktaş'ın Liverpool'dan 2 yıllığına ve bu sezon takımdan ayrılacak olan Loris Karius için gelen yorumları şok etkisi yarattı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta yediği hatalı gollerle eleştirilen Loris Karius, bu sezon sonunda Liverpool'a geri dönecek. Alman kalecinin İngiliz ekibinde forma giyme ihtimalinin çok az olduğu ifade ediliyor.


BOMBA İDDİA 

Kariyerine başka bir ülkede devam etmek isteyen Loris Karius için gündeme bir iddia daha atıldı...

'ANDERLECHT İSTİYOR' 

Belçika'nın ünlü ekiplerinden Anderlecht'in Karius ile ilgilendiği iddia edildi. Bu haberlerin duyulmasının ardından Anderlecht taraftarları büyük tepki gösterdi.

TARAFTARLAR TEPKİLİ 

Belçika'da yayın yapan voetbal.24 sitesi, Anderlecht taraftarlarının sosyal medyada verdikleri tepkileri haberleştirdi.

'BİZE ÜCRET BİLE VERSENİZ İSTEMEYİZ' 

Yapılan yorumlarda "Karius'un bedava alınacağı söyleniyor ama bize ücret verseniz bile onu istemiyoruz" ifadeleri dikkat çekti.

'MIGNOLET'TEN DAHA İYİ DEĞİL' 

Bir başka yorumda ise bir taraftar, "Karius, Mignolet'ten daha iyi değil. Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına engel olmuştu" dedi.

SERGEN YALÇIN AÇIKLAMIŞTI 

Bilindiği üzere, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karius ile sezon sonunda vedalaşacaklarını ve Alman kalecinin Liverpool'a döneceğini açıklamıştı.

31 KARŞILAŞMADA 7 KEZ KALESİNİ GOLE KAPATTI 

Loris Karius bu sezon Beşiktaş formasıyla 31 karşılaşmaya çıktı ve kalesinde toplamda 46 gol gördü. Karius toplamda 7 kez kalesini gole kapattı. (Skorer Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder