Kevin Prince Boateng’ten hocasına şok! “Oynamak istemiyorum…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kevin Prince Boateng’ten hocasına şok! “Oynamak istemiyorum…”

Share This

Beşiktaş'a devre arasında transfer olan ve oynadığı karşılaşmalarda sergilediği performans ile teknik kadronun gözüne giren Kevin Prince Boateng, Gana milli takımından gelen teklifi geri çevirdi.



siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın Ganalı oyuncusu Kevin Prince Boateng, Milli Takım Teknik Direktörü Charles Akunnor’u şok etti… siyah-beyazlı forma altında gösterdiği performans sonrasında Akunnor, Boateng’i milli takıma almak istediğini, ancak başarılı oyuncunun bu teklifi reddettiğini söyledi.

Gana’nın Sudan’la oynayacağı AFCON 2021 maçları öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Akunnor, Boateng’e milli takıma dönmesi için teklif yaptığını ancak olumsuz cevap aldığını açıkladı.

Görevi bırakan eski teknik direktör Kwesi Appiah tarafından kendisine hakaret ettiği için milli takıma alınmayan Boateng ile konuştuğunu söyleyen Akunnor, “Prince ile konuştuk. Yeniden milli takım için oynayacağını hiç sanmıyorum” ifadelerini kullandı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder