"Küçük Ronaldo" Beşiktaş'ı reddetti! Menajerinden açıklama geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Küçük Ronaldo" Beşiktaş'ı reddetti! Menajerinden açıklama geldi!

Share This

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, Nijerya'nın U17 Milli Takımında forma giyen Peter Olawale için teklif yaptı ancak reddedildi.


siyahlabeyaz | Nijerya basınında yer alan haberlerde U17 Dünya Kupası'nda Nijerya forması giyen ve "Küçük Ronaldo" lakabıyla dikkatleri üzerine çeken Olawale'yi Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe istedi. Ancak Olawale'yi yetiştiren ve haklarını elinde bulunduran Triple 44 FC, bu teklifleri reddetti


Olawale için gelen tekliflerden en yükseğini 500 bin Euro ile Galatasaray yaparken; Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra teklifi düşük bulunan Sevilla da 'Hayır' yanıtı alan bir başka Avrupa takımı oldu.

Peter Olawale'nin geleceğiyle ilgili konuşan temsilcisi Olatunji Samuel Okuku; 'Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sevilla'nın tekliflerini geri çevirdik çünkü düşük tekliflerdi. Şu anda önümüzdeki seçenekleri değerlendiriyoruz. Olawale'nin sürekli oynayarak kendini geliştireceği bir takıma gitmesini istiyoruz. Mart ayının sonuna doğru hangi Avrupa takımına gideceği belli olur.' sözlerini kullandı.
(Hürriyet)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder