Transferi açıkladılar! Karius için 6 milyon euro - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçtiğimiz sezon Premier Lig devi Liverpool'dan Beşiktaş'a kiralık transfer olan Loris Karius, oynadığı futbolla siyah beyazlıları tatmin edememişti. 2019-20 sezonu itibariyle sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldızla yola devam etmeyi düşünmeyen Kara Kartal, oyuncuya kapıyı gösterecek. Öte yandan Belçika basını, Alman eldiven için önemli bir transfer iddiasında bulundu. Buna göre Karius'u Sporting Lizbon, West Ham United ve Anderlecht istiyor. Hatta fiyatı belirlendi bile! İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Siyah beyazlıların sezon sonunda sözleşmesini yenilemeyi düşünmediği Loris Karius'a Avrupa'dan talipler her geçen gün artıyor.


LORIS KARIUS'A İLK ADAY ANDERLECHT

Belçika basınında yer verilen habere göre, Beşiktaş'ın yola devam etmeyi düşünmediği Loris Karius için sıraya geçen ilk aday Anderlecht.

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZI BOATENG KONUŞTU! : "TRANSFERİMDEN PİŞMAN DEĞİLİM"


Mor beyazlıların işinin kolay olmadığı belirtilen haberde, Karius için Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ve Premier Lig ekibi West Ham United'ın devrede olduğu yazıldı.


WEST HAM RAKAMI BELİRLEDİ

Öte yandan Loris Karius için West Ham United'ın önereceği rakam da duyuruldu. Buna göre West Ham'lı yetkililer, Loris Karius'u transfer etmek için Liverpool'a 6 milyon euroluk bonservis önermeyi planlıyor. (Fotomaç Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder