Beşiktaş dağılıyor mu! Dorukhan'ın ardından Lens ve... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş dağılıyor mu! Dorukhan'ın ardından Lens ve...

Share This

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz krizi gün geçtikçe büyürken Jeremain Lens ve Cyle Larin da beklenmeyen bir atak gerçekleştirerek Beşiktaş'ı zora soktu.


siyahlabeyaz | 350 bin Euro'ya imza attığı siyah beyazlılarda beklediği iyileştirme bir türlü yapılmayan milli futbolcu ayrılık kararını faksla kulübe iletti.


Loris Karius da parasının ödenmemesi durumunda sözleşmesini feshedeceğini bildirirken, Jeremain Lens ve Cyle Larin de aynı taleple kulübe ihtarname gönderdi.

Beşiktaş'ta günlerdir gündemi meşgul eden Dorukhan Toköz konusu genç futbolcunun sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesiyle yeni bir boyut kazandı. Ancak şok sadece Dorukhan'la sınırlı değil. Lens ve Larin'in de alacakları için siyah beyazlı kulübe ihtar gönderdiği ortaya çıktı. Bu ikilinin alacaklarının ödenmemesi durumunda oynamadan kalan 2 yılın parasını isteme hakkının doğacak olması kulübün durumunu daha da zorlaştırıyor.

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder