Beşiktaş Karius ile yolları ayırdı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetimi, alacakları ve sözleşmesinin feshi için kulübü FIFA'ya şikayet eden kaleci Loris Karius'un sözleşmesini feshetti. Alman file bekçisine 470 bin Euro transfer taksidiyle kalan primleri ödenecek.


siyahlabeyaz | Liverpool’dan 2 sezon önce satın alma maddesiyle transfer edilen kaleci Loris Karius, sergilediği performansla Beşiktaşlılar’ı bir türlü memnun edemezken sezon sonunda opsiyonun kullanılmamasına karar verilmişti. Ancak ayrılık daha önce gerçekleşti.


Yönetici Erdal Torunoğulları önceki akşam, “Karius alacakları ve sözleşmesinin feshi için FIFA’ya gitti. Oynamadığı dönemin de parasını da istiyor”demişti. 26 yaşındaki kaleci ile dün yapılan görüşmede kontratın sona erdirilmesi için anlaşıldı.

Görev gençlere kaldı

Beşiktaş, Karius’a 470 bin Euro’luk(3 milyon 550 bin TL) transfer taksiti ile kalan primlerini ödeyecek. Ligler başladığında, kalan 8 hafta için Kartal’da kaleci olarak;ligde 1 maça çıkan Utku Yuvakuran (23), DoğukanÖzkan (20) ve ligde 3 karşılaşmada yedek bekleyen Ersin Destanoğlu (19) kaldı.

Öte yandan Liverpool’un bonservisini elinde bulundurduğu Loris Karius’u önümüzdeki sezon Wolverhampton’a kiralamak için bu takımla anlaştığı bildirildi. Alman kaleci de kabul ederse transfer gerçekleşecek. (Orhan Yıldırım / Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder