Beşiktaş'ta Guti sorunu! UEFA... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi mali konulara çözüm bulmaya çalışırken, bir yandan da Guti, Vagner Love ve Aras Özbiliz'in kalan borçları siyah-beyazlı kurmayları sıkıntıya soktu. UEFA ile sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş yönetimi yaşanan ücret krizini yakın zamanda çözmeyi amaçlıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetimi, Guti, Vagner Love ve Aras Özbiliz'in kalan borçları nedeniyle sıkıntıya girdi. UEFA ile sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, ay sonuna kadar bu sorunu çözmeye çalışacak.


Beşiktaş'ta bir yandan mevcut kadronun maaş konusu gündemdeki yerini korurken, geçmiş dönemlerde kulüpte forma giyen Vagner Love, Aras Özbiliz ve teknik heyetten yazın ayrılan Guti Hernandez'in alacakları da sıkıntı yarattı. 2018- 2019 sezonunun devre arasında mukavelesi feshedilen Love'ın 300 bin Euro alacağı olduğu kaydedildi.

Aras'ın 2 milyon 250 bin Euro parasının ise 4 eşit taksitte ödenmesi gerekiyordu. Fikret Orman döneminde ödeme yapılmayan Aras'a, mevcut yönetimin iki taksidi daha önce yatırdığı belirtildi.

ESKİ BORÇLAR YÖNETİMI ZOR DURUMDA BIRAKTI

Özbiliz'in şu an için 560 bin Euro alacağı olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ta ödeme yapılması gereken bir başka isim Guti Hernandez. Geçtiğimiz yaz ayında takımdaki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılarak İspanya'da Almeria'yı çalıştırmaya başlayan Guti'nin alacağının büyük bir bölümünü veren siyah-beyazlıların 200 bin Euro daha ödeme yapması gerekiyor. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder