Son dakika Beşiktaş transfer! Nico Gaitan bombası! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş önümüzdeki sezonun hazırlıklarına devam ediyor. Adem Ljajic'den beklenen verimi alamayan siyah beyazlılar yıldız oyuncuyu elden çıkarmayı planlıyor. İşte Ljajic yerine düşünülen isim!


siyahlabeyaz | Süper Lig'de bu sezon hedeften uzaklaşan ve bazı oyuncularından beklenen verimi alamayan Beşiktaş, orta saha transferi için hamlelere başladı.


Bu sezon özellikle Adem Ljajic'in inişli çıkışlı bir grafik sergilemesi nedeniyle sıkıntı yaşayan Kara Kartal, Fransa'da Lille ekibinde forma giyen on numara Nico Gaitan'a kanca attı.

Ocak'ta gündeme gelen Arjantinli futbolcu için girişimlere başlayan siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu transfer ederek orta alana dinamizm getirmeyi hedefliyor. Devre arasında ABD Kulübü Chicago Fire'da forma giyen, ara dönemde Lille ile 6 aylığına anlaşan futbolcunun sözleşmesi sona eriyor. (Sabah)

Gaitan kimdir?

Nicolas Gaitan 23 Şubat 1988'de Arjantin'de dünyaya geldi. Asıl ismi Osvaldo Fabián Nicolás Gaitán'dır. Sol kanat ve forvet mevkilerinde forma giymektedir.

Nicolas Gaitan, futbola ilk kez 2001 yılında ülkesinin takımlarından olan Boca Juniors’da başladı. 7 sene boyunca forma giydiği takımda alt yapı kademelerinin çoğunda forma giydi. 2008 yılında ise başarılı performans göstermesi sebebiyle ilk kez A takıma çağrıldı. 2008-2009 sezonunu A takımda geçiren Nicolas Gaitan, 32 maça çıkıp 5 gol attı ve sezon sonunda Arjantin Premier Lig Şampiyonluğu’nu takımıyla kazanma başarısını gösterdi. Bir sezon daha Boca Juniors’da oynadıktan sonra 2010-2011 sezonu öncesinde 8,5 Milyon Euro’ya Benfica’ya transfer oldu.

İlk sezondan itibaren takımın önemli oyuncuları arasında yer aldı ve 46 maçta 8 gollük performans gösterdi. O sezon Portekiz Lig Kupası’nı kazanma sevincini yaşadı. 2013-2014 sezonunda hem kendisi hem de takımı için efsane sezon olarak tarihe geçti. O sezon 42 maça çıkıp 8 gol atan Nicolas Gaitan, Portekiz Premier Lig, Portekiz Lig Kupası vePortekiz Kupası’nı kazanma başarısını göstererek lige ambargo koydu. Ardından gelen sezonda da aynı başarıyı devam ettirdi. Takımı ile beraber bir kez daha Premier Lig ve Portekiz Lig Kupası’nı kazanırken bir de Portekiz Süper Kupası’nı kazanma sevincini yaşadı.

Nicolas Gaitan’ın Milli Takım Kariyeri

Nicolas Gaitan, milli formayı ilk olarak 2009 yılında Arjantin Milli Takımı’na davet edilmesiyle beraber giydi. İlk maçına 2009 yılında Gana ile yapılan dostluk maçında çıktı. 2014 Dünya Kupası’nda takımda yer aldı. Toplamda 9 maça çıkıp iki kez fileleri havalandırdı. (Fanatik)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder