Beşiktaş, Lookman için randevu aldı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışında gerilerde kalan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


siyahlabeyaz | Yönetim bu dönemde Karius'un gitmesiyle kaleci arayışlarına hız verirken, diğer yandan da kanat oyuncusu takviyesi için görüşmelerine devam ediyor.


Lens'in performansından memnun olmayan, Diaby ile yollarını ayırmayı planlayan, Boyd ve N'Koudou'dan da istediği verimi alamayan siyah-beyazlılar, kanatları havalandıracak yeni yıldızını Almanya'da buldu.

Alman basını, Liepzig'in 18 milyon euroya Everton'dan aldığı sol kanat Ademola Lookman'ı Beşiktaş'ın istediğini iddia etti.

İddiaya göre Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'a kendini beğendiremeyen 22 yaşındaki İngiliz oyuncunun Leipzig'e gelmeden önce de Beşiktaş tarafından istendiği belirtildi.

Beşiktaş randevuyu kaptı

Haberde; değeri forma giymediği için hızla düşen Lookman için Beşiktaş'ın Leipzig'den randevuyu bile aldığı ifade edildi. Lookman, menajeri, Leipzig ve Beşiktaş'ın sportif direktörlerinin katılacağı dörtlü bir görüşmede İngiliz oyuncu için planlar masaya yatırılacak. Ekonomik krizde olan siyah-beyazlıların, Lookman için Bundesliga ekibine 1 senelik kiralama teklifinde bulunacağı vurgulandı.


Olumlu rapor

22 yaşındaki oyuncu yeni takımı Leipzig'e uyum sağlayamadı. Bu sezon sadece 6 lig maçında forma giyen ve bu karşılaşmalarda bekleneni veremeyen genç kanat için Beşiktaş oyuncu izleme ekibi (scout) olumlu rapor verdi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay vermesi sonrasında siyah-beyazlılar harekete geçti. Leipzig tecrübe kazanması adına İngiliz oyuncuyu kiralamaya sıcak bakarken, Kara Kartal da vakit kaybetmeden temaslara başladı.

Kariyeri boyunca 118 resmi lig maçına çıkan Ademola Lookman, bu periyotta 23 gol atarken, 9 da asist yaparak; toplamda 32 gole direkt olarak katkıda bulundu. Kariyerindeki en çok golü Charlton Athletic formasıyla (12) kaydeden Lookman; Leipzig'de 5, Everton'da 4, Everton U23 takımında da 2 gol kaydetti. (Takvim)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder