Beşiktaş paylaşımı yapan Yiğit Şengil için Bursaspor'dan flaş karar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş paylaşımı yapan Yiğit Şengil için Bursaspor'dan flaş karar!

Share This

Bursaspor Kulübü, sosyal medya hesabından "Var bir hayalimiz" notuyla Beşiktaş paylaşımı yapan 16 yaşındaki futbolcu Yiğit Şengil ile yolların ayrıldığını duyurdu.


Bursaspor altyapısında forma giyen 16 yaşındaki futbolcu Yiğit Şengil, Beşiktaş'la ilgili bir paylaşım yapması üzerine Bursaspor'dan gönderildi.


Yaptığı paylaşımda Beşiktaş logosunun olduğu bir fotoğrafın üzerine, "Var bir hayalimiz" diyerek siyah-beyazlı takımda oynama isteğini belirten genç oyuncunun, dün gece itibariyle Bursaspor kariyeri sona erdi.

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızda forma giyen Yiğit Şengil'in kulübümüze aidiyet duygusu hissetmediği anlaşılıp kulübümüz ile tüm ilişiği kesilmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Bu olayın ardından Bursasporlu ve Beşiktaşlı taraftarların, sosyal medyadan hararetli tartışmaları gözlerden kaçmadı.


YİĞİT ŞENGİL'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Yiğit Şengil, yaptığı paylaşımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmediğini söyleyen Şendil, "Kararı saygıyla karşılıyorum" dedi. (Fotomaç)


Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder