Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi umudu verdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Şampiyonlar Ligi umudu verdi

Share This

Beşiktaş'ta UEFA Başkanı Alexander Ceferin'in yaptığı açıklama Şampiyonlar Ligi konusunda heyecana neden oldu.


siyahlabeyaz | UEFA Başkanı Alexander Ceferin’in yaptığı;  “UEFA’nın düzenlediği Avrupa Kupası maçlarına  katılmak istiyorlarsa eleme oynamak zorunda kalacaklar…” sözleri Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’ı heyecanlandırdı.


Ligin ilk 5 takımı arasında son 5 yıla bakılarak Avrupa’da En Yüksek Puanı Toplayan Takımın kendileri olması yüzünden şampiyon bile olamasalar ligi ikinci bitirmeleri durumunda Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidebilecekleri fikrini oyuncularla paylaştı. 

Fransa’dan PSG, Belçika’dan Club Brugge, Hollanda’dan Ajax gibi takımların Şampiyonlar Ligine katılmak için ön eleme oynayacağı ortamda Sergen’e göre ölü sayılarına bakınca İtalya, İspanya gibi liglerde devam etmeyecek. Başarılı teknik adama göre bu kadar geride kalınan bu sezonda Ceferin’in açıklamaları kendileri için adeta ilaç gibi olacak. Sergen’e göre ayrıca UEFA Avrupa Ligi’ne kalsalar bile yine pek çok takımın ön eleme oynamak zoruna bırakılacağı için kendilerinin direkt gruplardan başlama şansının yüksek olduğunu belirtti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder