Beşiktaş'ın imdadına ödenek yetişti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ekonomik anlamda dar boğazda olan ve çalışanlarına maaş vermekte zorlanan Beşiktaş, Kısa Çalışma Ödeneği'nden faydalanarak çalışanlarına maaşını ödedi.


Ekonomik anlamda dar boğazda olan ve çalışanlarına maaş vermekte zorlanan Beşiktaş yönetiminden kulüp çalışanlarına müjdeli haber geldi…


PERSONELLERİN MAAŞLARI DEVLETTEN

Aylardır kulüp personeline maaş ödemekte zorlanan Beşiktaş yönetimi, şubat ayından kalan alacağını çalışanlarına öderken; personellerin nisan ayı maaşı da devletin şirketlere tanıdığı hak olan ‘Kısa Çalışma Ödeneği’nden karşılandı.

Bayram öncesi bu maaş da hesaplara yatınca; daha önce başkan Ahmet Nur Çebi’nin ödediği şubat ayı maaşı ile birlikte kulüp çalışanlarına 2 maaş birden yatmış oldu. Çalışanlar, “Allah devletimizden razı olsun, zor durumdaydık. Bu para ilaç gibi geldi.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

12 Haziran’da başlaması beklenen Süper Lig’in ardından mali anlamda sıkıntıda olan kulüplerin gelir elde ederek biraz daha rahatlaması bekleniyor. (Asist Analiz Özel Haber)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder