Beşiktaş'ta işler fena halde sarpa sarmaya başladı… - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta işler fena halde sarpa sarmaya başladı…

Share This

Beşiktaş'ta işler istenildiği gibi gitmiyor. İstenilen indirim için futbolculardan beklenen geri dönüş alınamadı. Sözleşmesi biten oyuncularla görüşmeler tamamlanamadı.


siyahlabeyaz | Yaşanan ödeme zorluğu sezon sonunda sözleşmesi biten oyuncular konusunda Beşiktaş’ın istediği hiçbir şeyi yapamamasına neden oldu. Loris Karius’la FIFA’lık olmadan yolların ayrılması planlanıyordu. Olmadı. İki taraf da birbirini FIFA’ya şikayet etti. Davalar açıldı.


Diaby ve Rebocho’nun ülkelerine gitmeleri, takımlarına dönmeleri isteniyordu. Ancak iki oyuncuda İstanbul’da kaldı. Ekstra sezonda da oynayıp, Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan 2.5 aylık maaşlarını kurtarmak amacındalar. Bu rakam iki oyuncunun maaşlarının 4’te 1’ine denk geliyor.

Elneny için Arsenal’dan cevap gelmedi.
Atiba ve Gönül’le anlaşılmak isteniyor. İki oyuncuda teklife sıcak. Ancak Caner’le ipler koptu, kopacak. 

BEŞİKTAŞ, REBOCHO’YU BİLE GÖNDEREMEDİ

Beşiktaş kimseyi gönderemiyor… bir süre önce siyah-beyazlıların Guingamp’tan kiralanan ve kiralık sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren Pedro Rebocho’nun anlaşmasının karşılıklı olarak feshettiği iddia edilmişti. Ancak Portekizli oyuncu sosyal mesafeli idmana çıkarken, anlaşmasının da Temmuz sonuna kadar uzatıldığı bildirildi. Rebocho’nun sözleşmesinin feshedilmesine yanaşmadığı için ekstra sezonda da takımda kalacağı bildirildi. Hatta Rebocho’nun İstanbul’a dönerek KYK yurdunda karantinaya bile girdiği iddia edişmişti. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder