Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Yuto Nagatomo... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta sürpriz gelişme! Yuto Nagatomo...

Share This

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta gündeme gelen isimlerden biri sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacak olan sol bek Yuto Nagatomo oldu.


Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon için ihtiyaç duyulan bölgelere transfer için arayışlarını sürdürürken menajerler siyah beyazlılara birçok isim öneriyor. Kulübe başta kaleci olmak üzere sağ kanat, sol kanat ve orta sahaya birçok oyuncu öneren menajerler, Beşiktaş kulüp binasının kapısına adeta karargah kurdular.


Menajerlerin kulüp yöneticilerine önerdiği isimler arasında Fabrice N’Sakala, Yuto Nagatoma, Çağlar Şahin, Luis Nani, Fidan Aliti ve Emir Umit bulunuyor. Bu isimlerden en dikkat çekici isimse Nagatomo... 

Galatasaray’da yabancı kontenjanına takılan ve lisansı dondurulan Japon sol bek, sezon sonunda serbest kalacak. Siyah beyazlı yönetim diğer isimler gibi Nagatomo’yu da değerlendirmeye aldı.  (Hürriyet Spor Arena)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder