Beşiktaş’taki COVID-19 patlamasının 6 nedeni - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’taki COVID-19 patlamasının 6 nedeni

Share This

Beşiktaş’ta COVID-19 testlerinin pozitif çıkması soruları da beraberinde getirdi… futbolcular, yöneticiler, personel büyük bir panik yaşarken, virüsün neden siyah-beyazlılara musallat olduğuna cevaplar aranmaya başlandı.


siyahlabeyaz | Fotospor'un haberine göre Beşiktaş’ta COVID-19 testlerinin pozitif çıkmasının nedenleri şöyle...


1 - Derbiden sonra Galatasaray idmanları iptal etti, kimse Florya’ya gitmedi. Beşiktaş ise sanki hastalık yokmuş gibi idmanlara devam etti. Maça çıkmak isteyen futbolcular idmana bile çıkmak istemezken bu yapıldı. Ta ki ligler tatil edilene dek.

2 - Pandemi başladığı günden bu yana bazı yöneticiler ve teknik heyet tesislerde bir araya geldi. Toplantılara burada devam edildi. .

3 - Yönetim inatla pek çok toplantısını Ümraniye’de yaptı. Sanki normal bir süreç yaşanıyormuş gibi tesislere insan giriş çıkışı devam etti.

4 - Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir kesin yasak koyarken Beşiktaş futbolcularının yurt dışına gitmesine izin verdi.

5 - Personelin kimlerle nasıl temas kurduğu, nerede hangi şartlarda Ümraniye’deki işe gelip, çalışmalarına devam ettiği üzerinde durulmadı. Uzun otobüs yolculukları ile uzak mesafeden gelen personelin taşıyıcı olabileceği tahmin edilemedi.

6 Sosyal mesafe idmanları başlamadan önce oyunculara testler yapılmadı. Oyunculara testler ancak günler sonra yapıldı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder