Beşiktaş'tan 5 bomba transfer! Galatasaray... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği kapsamında transfer operasyonu başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporuna göre hareket eden siyah-beyazlı kurmaylar 5 transfer bombası patlatarak yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı amaçlıyor. Bu 5 isimden birinin şu anda Galatasaray forması giymesi dikkat çeken detay olarak öne çıktı. Kartal'ın sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu için hazırladığı teklif de ortaya çıktı. İşte Beşiktaş'ın transfer harekatının detayları..


Beşiktaş kulübüne başta kaleci olmak üzere sağ kanat, sol kanat ve orta sahaya birçok oyuncu öneren menajerler, Beşiktaş için doğru oyuncuyu aramaya devam ediyor.

Buna göre siyah-beyazlılara transferde 5 isim ön plana çıkarken, bu futbolculardan birinin Galatasaray forması giymesi dikkat çekti.

İşte Beşiktaş'ın transfer harekatı...

N'SAKALA DA ANLAŞMA TAMAM!

Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarını yürüten Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de istediği yıldız ismin transferini bitirdi. Beşiktaş, Alanyaspor'la sözleşmesi liglerin bitimiyle sona erecek Fabrice N'Sakala ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Alanya'yı çalıştırdığı dönemden talebesi olan Demokratik Kongolu futbolcu ile iki yıllık anlaşma sağlandı.

KALEYE ÇAĞLAR ŞAHİN!

Loris Karius'un takımdan ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta kaleci arayışları bir süredir devam ediyordu. Siyah-beyazlılar, Bursaspor forması giyen Çağlar Şahin Akbaba'yı gündeme almıştı. 25 yaşındaki kaleci de hakkındaki transfer iddialarıyla ilgili olarak Süper Lig ekiplerinin kendisini istemesinin mutluluk verdiğini açıklamıştı. Beşiktaş'ın sezon sonunda Çağlar Şahin Akbaba'yı kadroya katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SAVUNMAYA SÜRPRİZ İSİM!

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. İsveç'in Kalmar takımında forma giyen savunma oyuncusu Fidan Aliti'nin Beşiktaş tarafından izlendiği öne sürüldü. 26 yaşındaki savunma oyuncusu Fidan Aliti'nin Beşiktaş tarafından izlediği ve siyah-beyazlılar için ideal bir seçenek olduğu belirtildi.

GENÇ STOPER ÖNERİSİ!

Beşiktaş'a menajerler tarafından son olarak Kosova 1. Lig ekibi FC Llapi de forma giyen Emir Umit önerildi. 2000 doğumlu futbolcu stoper ve ön libero mevkilerinde forma giyebiliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN NAGATOMO BOMBASI!

Galatasaray'da yabancı kontenjanına takılan ve lisansı dondurulan Japon sol bek, sezon sonunda serbest kalacak. Siyah-beyazlı yönetim diğer isimler gibi Nagatomo'yu da değerlendirmeye aldı.

KARTAL'IN TEKLİFİ HAZIR

Beşiktaşlı idarecilerin, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 33 yaşındaki sol beke imza parası olmaksızın 500 bin euro + bonuslar karşılığı 1+1 senelik teklifte bulunacağı iddia ediliyor. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder