Negredo Guti ile yeniden buluşuyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Al Nasr'da forma giyen Beşiktaş'ın eski golcüsü Alvaro Negredo, kariyerini ülkesi İspanya'da sürdürmek istediğini açıklarken, 34 yaşındaki golcünün, Guti Hernandez' ile Almeria'da buluşabileceği belirtildi.


İspanyol basınına konuşan Negredo, Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nasr'daki sözleşmesinin biteceğini hatırlatarak, "Mevcut sözleşmem 8 Temmuz'da sona erecek. Abu Dabi'deki (Birleşik Arap Emirlikleri) bir kulüpten teklif aldım ancak bir yıl için" dedi.


Beşiktaş'ın eski forveti, bir İspanyol takımında forma giymek istediğini vurguladı ve "İspanyol bir takım istiyorum, hala sunabileceğim çok şey olduğunu hissediyorum. Yakında bir şeyler bulmayı umuyorum" ifadesini kullandı.

Guti'nin yanına mı gidecek?

Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberde, Negredo'nun Beşiktaş'ın eski oyuncusu ve yardımcı antrenörü Guti'nin teknik direktörlüğünü yaptığı La Liga 2 ekibi Almeria'ya transfer olabileceği belirtildi.

Negredo, daha önce teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Guti ile Beşiktaş'ta birlikte çalışmıştı.

Negredo Al Nasr'da kaç gol attı?

34 yaşındaki İspanyol forvet Negredo, Al Nasr forması altında çıktığı 17 maçta 8 gol 5 asistlik bir performans sergiledi. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder