47.000! Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi şifresi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

47.000! Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi şifresi

Share This

Beşiktaş'ta bütün hesaplar Şampiyonlar Ligi üzerine. Siyah-beyazlıların amacı Ligi üçüncü bitirmek. Devler Ligi için hesaplar yapıldı...


Beşiktaş’ta gündem ligi Sivasspor ve Galatasaray’ın üzerinde tamamlayıp, Trabzonspor’un UEFA’dan ceza aldığı ortamda Şampiyonlar Ligi… siyah-beyazlıların planlarına göre eğer ligi üçüncü bitirirlerse Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma ihtimali oldukça yüksek olarak öne çıkmış durumda.

Son 5 yılın istatistiklerine göre Beşiktaş’ın 47.000 puanı var. Son 5 yılda aldığı puanlarla Avrupa’nın en iyi 23’üncü takımı haline gelen siyah-beyazlıları bu puan Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı iki turda da seri başı hale getirecek. Play-offlarda da seri başı olacağını planlayan Beşiktaş bu sayede gruplara direk gireceğine inanıyor.

Ayrıca UEFA Başkanı Alexander Ceferin’in yaptığı liglerini oynanmadan bitiren ülkelerin takımlarına yaptırım uygulanacağını da hesaplayan Beşiktaş’ın kurmaylarına göre bu da ilk üçe girmeleri durumunda kendilerine ciddi bir avantaj sağlayacak. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder