Ahmet Bulut'tan Gökhan Gönül ve Fenerbahçe açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Bulut'tan Gökhan Gönül ve Fenerbahçe açıklaması

Share This

Caner Erkin'le anlaşma sağlamaya çok yakın olduğu belirtilen Fenerbahçe'nin, bir başka eski oyuncusu Gökhan Gönül için de girişimlerde bulunduğu iddia edilirken oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama geldi.


Yeni sezona yepyeni bir kadro kurma amacıyla transfer harekatını yürüten Fenerbahçe'nin iki eski bekini almak istediği belirtiliyor. Sarı Lacivertliler'in Caner Erkin konusunda anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken, Gökhan Gönül transferiyle ilgili oyuncunun menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama geldi.

Fanatik'e konuşan Ahmet Bulut, "Gökhan'ın Fenerbahçe'yle anlaştığı doğru değil. Şu anda yurt dışındayım. İstanbul'a döndüğümde yönetici Emre Kocadağ'la Gökhan'ın Beşiktaş'taki durumu için görüşeceğim." dedi.

35 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş'la olan kontratı Temmuz ayı sonunda bitiyor ve şu an istediği takımla görüşebilir, hatta imza atabilir. Bu sezon toplam 26 maça çıkan Gökhan Gönül, takımına 3 gol, 3 asistlik katkı verdi. (Fanatik / Gökmen Özcan)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder