Soruyorum yazıcılara - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Pazar akşamı G.Saray, Antep’i ağırladı evinde... Güldüler oynadılar! Maç 3-2 ev sahibinin lehine devam ederken Ve uzatmalar oynanıyorken Antep’in beraberlik gölü geldi... Hem de ne gol... Sıfırdan orta, gelişine röveşata... 


Ben o sırada başka kanalda “Hobbit” filmini seyrediyorum... Gandalf falan var ya, o... Reklâm verince TRT Spor’a geçtim Hakem golü vermiş G.Saray’lı oyuncular hakemin etrafını sarmış... Niye? Jimmy Durmaz isyan ediyormuş... Dedim ki evdekilere hakem golü iptal eder... İsyan, itiraz ve arkasından imtiyaz... Çocuk diyor ki baba film başladı. Diyorum ki çocuğa filmin kralı burada. Ne yapacaksın filmi!!! Spiker de heyecanlı heyecanlı anlatıyor. Sanki filmin sonunu bilmiyormuş gibi!!! Neyse, Hakem yanıltmadı bizi... Ve maç 3-2 devam etti... Sonra ben “Allah sizi bildiği gibi yapsın” deyip Tam da ejderha uykudan uyanıp altınların altından saldırıya geçerken reklam arasına giden filme geri dönüyorum... Çocuğun gönlünü yapıyoruz film bitiyor. Öbür filme, pardon maça dönüyorum. İçimde büyücü Gandalf sesleri, filmin etkisinde kalıyorum. Golü o mu yedi yoksa diyorum kendi kendime... Şaka şaka... Meğerse benim gördüğüm giriş bölümüymüş. Gelişme sonuç, sonraymış... Antep bir daha gol atınca, Esas pandomima üç-üç olunca başlıyormuş... Antep’in beraberlik golünü neredeyse apartman kameralarına bakıp iptal eden zihniyete laf etmeyenler, Neredeyse kalecilerinin vakit geçireceğim diye, topla sevgilisiyle elele tutuşup sahilde gezintiye çıkan aşıklar gibi ceza sahasında dolaşmasına suç bulmayıp, Evlâdım ceza sahasında öyle dolaşılır mı bu işin kuralı var deyip makbuz kesen hakeme veryansın ediyorlar... Neymiş? Bu kuralı 10 senedir kimse uygulamıyormuş... G.Saray da 10 sene evvel, 10 senedir uygulanmayan aynı kuralla Sivasspor’u yendi... Anlatırken parantez içinde onu belirt. Belirt ki samimiyete inanalım. Bence evrendeki döngüye inanın da! İnisiyatif denen bir şey var... 6 saniye kuralını iki üç saniye geçersin, göz yumulur... Ki hep öyle oluyor... Değil ki git topla evlen!!! Hadi camianın canı yandı bağırıyorlar... Be birader Koca koca adamların Ağız birliği etmişcesine “o kural niye uygulandı “ cümlesini diline dolaması? Ne istiyorsunuz? Dünya hep sizin etrafınızda mı dönsün? Bir puan kaybediliyor, ortalık yangın yeri. Hataları kabullenememe... Sen 3-1’den maç ver sonra hakem de... Yok öyle... Soruyorum yazıcılara... Yaşanan her şey aynı Sahada G.Saray yok, Beşiktaş var... Ne yazardınız Sergen hocaya... Hakem mi derdiniz? Yooo! Direkt Sergen yazardınız... Uzağa gitmeyin, net... Sen adamın buz gibi golünü iptal edersen Allahın gücüne gider... Gitti de...

MEDCEZİR

Sergen Yalçın 5-1’lik Denizli maçından sonra, Sorulan soru üzerine Beşiktaş küçülmez her zaman şampiyonluğa oynar diyor ve yönetime mesaj yolluyor. Sn Çebi yine 5-1’lik maçtan sonra oyunu beğenmedim diyor, topçulara mesaj yolluyor... WhatsApp yazı içeriklerini değiştiriyor, Kullanıcıya mesaj yolluyor! Ve bütün mesajlar havada asılı kalıyor... Anlayan varsa beri gelsin... Neler oluyor? Ben federasyonun Beşiktaş’a bu sene için 35 milyon TL harcayabilir tebliğinin var olduğunu biliyorum. Bu rakamı yükseltmek için ya bağış toplanarak borç azalacak ya futbolcu satacaksın... Yoksa Sergen hoca boşa mesaj yollamış oluyor... Sn Çebi’nin serzenişinde bir çıkış, bir dokunuş arıyorum bulamıyorum... 5-1’den sonra ben topçu olsam üstüme alınmam. Sergen hoca hiç alınmaz. Taraftara güven veriyor zira. Kaldı ki bu takımı o kurmadı... Eeeee? Hakikaten ne oluyor o zaman? Masaya oturup konuşulması gereken konuların kameralar önünde dile gelmesi kulağa hoş gelmiyor... Ciddi bir paradoks var ve biz hiçbir şey anlamadık medcezirden.

“1” NUMARA 

Bundan iki üç ay önce kameraların F.Bahçe Başkanı Sn Ali Koç’u, bulunduğu Şeref tribününden komando gibi birilerinin üzerine atlarken yakaladığını gördük... Şaşırdık tabi... Daha o bitmeden, Daha demincek Trabzon Başkanı Sn Ahmet Ağaoğlu, Alanya’da maç bitiminde sahaya indi, esti gürledi... Şaşırdık tabii... Bundan beş altı ay önce PAOK Başkanı’nın silahla sahaya indiğini gördüğümüzde gülmüştük ama Bizimkiler şaşırttı vallahi... Ben olayın değer yargılarına hiç girmiyorum. Benim baktığım pencere farklı... Diyorum ki, Ne olabilir? Bir kulübün “1” numarası nasıl olur da şiddete başvurabilir... Ne yaşıyordur bilinç altında? Yerine getiremediği sözler mi vardır? Hedeften şaştığında karşılaşacağı sahneyi hayal edince hayattan mı kopuyordur? Nasıl bir psikolojiye girmiştir? Bir başkanın saldırganlaşması, olayı şiddete dökmesi bizim yaşadığımız coğrafyada fazla karşılaşmadığımız bir olaydır... Sn Aziz Yıldırım ara sıra soyunma odasına inerdi ama o kadar!!! Ve-l hâsılı Taraftarına örnek olması gereken başkanların bu hareketleri yadırgansa da Esas mevzu nasıl bu hale gelindiğidir? Beyinde şartlanan ağır enerjinin Vücutta patlama yaptığını görüyoruz... Demek ki bu şartlar o kadar ağır ki Trafo kaldıramıyor... Şalteri indirmeden huzura kavuşulmayacak... İyi de Şalter inerse ortalık karanlıkta kalır... Bunu göremiyorlar mı acaba?

TERS KOLPA

Kendimi bildim bileli değişmez kuraldır... Beşiktaş’ta bir yönetici veya herhangi bir topçu kallaviyse ve kalibresi yüksekse, hemen kötüleme kampanyaları başlatılır... Yok eğer transfer edilen oyuncu kötü çıkmışsa, iş görmüyorsa göklere çıkartırlar. Bulunmaz hint kumaşı yaparlar!!! Buna argoda ters kolpa diyorlar... Amaç iyiye kötü, kötüye iyi diyerek toplumdaki algıyı sersemletmek. Yöneticilerin elini kolunu bağlamak. Ve Beşiktaş’ı yapması gereken icraattan uzak tutmak... Zarar görsün Beşiktaş... Buyrun, Bir programda, bir yazıcı “Rıdvan’ın boyu kısa hava topunda ezerler” demiş... Niye? Çünkü Rıdvan hocasının forma verdiği son 2 maçta da 10 numara oynadı... Topuna diyecek bir şey bulamadılar. Boyunda arıyorlar... Pöh! Ezerlermiş... Sanki Takoz Recep 2 metre. Üzülmez 3 metreydi... Roberto Carlos 1.68’le oynadı be Madrid’de senelerce... Neyse... Siz aramaya devam edin kardeşim.... Şarkısı bile var hatta.... Ararıııım seni her yerdeee... Sorarııııııım!? (Alen Markaryan / Akşam)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder