Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Share This

Süper Lig'de Corona Virüs arasından sonra Beşiktaş ilk maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynanacak maçta Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde rakibini yenerek hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Peki, Beşiktaş - Antalyasor maçı hangi kanalda, saat kaçta? 


Süper Lig'de Corona sonrası Beşiktaş ilk maçında Antalyaspor ile 3 puan mücadelesi verecek. Sergen Yalçın yönetimindeki Siyah-Beyazlılar 27. haftada Antalyaspor'u yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Antalyaspor ise deplasmanda sürpriz arayacak. Beşiktaş'ta Burak Yılmaz cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Siyah-Beyazlı takımda Karius ile yollar ayrılmıştı. Sergen Yalçın'ın bu karşılaşmada Ersin Destanoğlu'na görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş - Antalyasor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

13 Haziran Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ile Antalyaspor 48. maça çıkıyor

İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982'de İstanbul'da yapılan ve Beşiktaş'ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 47 lig karşılaşmasının 33'ünü Beşiktaş, 5'ini Antalyaspor kazandı, 9 müsabakada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-beyazlıların attığı 104 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 41 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında Antalya'da yapılan müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazandı.

Beşiktaş evinde açık ara üstün

Beşiktaş'ın, Antalyaspor karşısında ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda rakibine açık ara üstünlüğü göze çarpıyor. Siyah-beyazlılar, Akdeniz temsilcisiyle, birini cezası sebebiyle Eskişehir'de yaptığı iç sahadaki 23 karşılaşmanın 18'inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 kez rakibine yenildi, 3 defa da berabere kaldı. Beşiktaş, iç sahadaki maçlarda kırmızı-beyazlıların filelerini 48 kez havalandırırken, kalesinde 10 gol gördü. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı 3-2 kazanan Antalyaspor, Süper Lig'de Beşiktaş'a Vodafone Park'ta ilk yenilgiyi yaşatan takım olmuştu. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder