Beşiktaş golcü transferini yaptı! 3 yıllık imza ve geliş tarihi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş golcü transferini yaptı! 3 yıllık imza ve geliş tarihi...

Share This

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... Siyah beyazlılar, gelecek sezonun planlarını şimdiden yaparken, sürpriz bir transfere imza attı. İddialara göre Kara Kartal, golcü futbolcu ile 3 yıllık anlaşma yaptı. İşte detaylar....


Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi... Gelecek sezon için çalışmalarına başlayan siyah beyazlılar, golcü bombasını patlattı...

Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği futbolcunun siyah beyazlılarla 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi. Son olarak Denizlispor'u 5-1'lik skorla mağlup eden Kara Kartal'ın, gelecek sezon için yıldız ismi ilk 11'de değerlendireceği aktarıldı. Gana basınında yer alan bilgilere göre Beşiktaş, son olarak CSKA Sofya'da forma giyen Edwin Gyasi'ye resmi imzayı attırdı.

Haberin detaylarında yer verilen bilgiler şu şekilde;

"Edwin Gyasi, Türkiye Süper Lig kulübü Beşiktaş ile üç yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. İddialara göre Beşiktaş, 2 yıldır yıldız futbolcunun peşindeydi.

PERŞEMBE GÜNÜ GÖRÜŞTÜLER

Aktarılan bilgilere göre Gyasi, geçtiğimiz Perşembe İstanbul'da Beşiktaş yönetimiyle görüştü.

1 TEMMUZ'DA BEŞİKTAŞ'TA

Bulgar kulübü CSKA Sofya ile sözleşmesi yaz aylarında sona erecek Gyasi, 1 Temmuz 2020 tarihinde Beşiktaş'a katılacak ve 3 yıl boyunca siyah beyazlıların formasını giyecek. Kanat oyuncusu, Süper Lig kulübüne dair yaptığı konuşmada, Kara Kartal için oynamanın kendisi için rüya gibi olacağını söyledi.

Gyasi, konu ile ilgili, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Şimdilik transferimle ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. Ne olacağını göreceğiz" dedi."

EDWIN GYASI KİMDİR?

Ganalı futbolcu 1 Temmuz 1991 doğumlu. Asıl mevkisi sağ kanat olan 27 yaşındaki futbolcu ayrıca sol kanat ve santrafor olarak da forma giyebiliyor. Az Alkmaar alt yapısında futbola başlayan Gyasi sırasıyla Telstar, De Graafschap, Twente, Heracles, Roda, Aalesund ve CSKA Sofia formaları giydi.

Bu sezon CSKA Sofia formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde de boy gösteren Gyasi toplamda 33 maça çıkıp 4 gol atma başarısı gösterdi. Kulübü ile 2020 yılı haziran ayırana kadar sözleşmesi bulunan Gana'lı oyuncunun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro... 2006 yılından bu yana değişik takımlarda forma giymesine rağmen bugüne kadar Edwin Gyasi için hiç bir kulüp bonservis bedeli ödemedi. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder