Beşiktaş ile anılan Joe Hart'ın sözleşmesi bitti! Transfer yanıtı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ile anılan Joe Hart'ın sözleşmesi bitti! Transfer yanıtı

Share This

Burnley ile sözleşmesi sona eren Joe Hart, geleceği hakkında transfer açıklamasında bulundu.


Yeni sezon için Beşiktaş ile anılan İngiliz kaleci Joe Hart, İngiltere Premier Lig ekibi Burnley'den ayrıldı. Sözleşmesi yenilenmeyen Joe Hart, bundan sonraki kariyeri için gerçekçi olacağını söyledi.

Joe Hart, Beşiktaş'a transfer olacak mı?
BBC'ye demeç veren Joe Hart, transfer talipleri arasında Real Madrid gibi büyük kulüplerin olmadığının farkında olduğunu ve performansının bedelini ödeyeceğini ifade etti.

"REAL MADRİD'İN BENİ TRANSFER ETMEYECEĞİNİ BİLİYORUM"

Burnley ile sözleşmesi biten ve bonservissiz oyuncu sınıfına dahil olan Joe Hart, "Real Madrid'in kapımı çalıp, Courtois yerine beni almayacağını biliyorum. Sadece bana inanacak birilerine ihtiyacım var. Bu güvenin karşılığını vereceğim. Söz konusu kalecilik olduğu için daha gencim. Zihinsel olarak daha da genç olduğumu düşünüyorum." diye konuştu.

JOE HART KİMDİR?

33 yaşındaki İngiliz kaleci Joe Hart bu sezon Burnley formasıyla yalnızca 3 maçta forma giydi ve rakiplerin 7 golüne engel olamadı. Kariyerinde Manchester City, Torino ve West Ham United gibi kulüplerde oynayan Joe Hart'ın Burnley ile sözleşmesi bugün sona erdi. Burnley, 2018 yılında İngiliz file bekçisini Manchester City'den 3,9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti. (Futbol Arena Dış Haberler)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder