"Beşiktaş yazlık moddan çıkmalı!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Denizli Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Erman Özgür, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Özgür, "Beşiktaş'ın dafansif zafiyetlerini düşünürseniz Denizlispor'un oyun planının tutabileceği bir gerçek. Beşiktaş'ın bir an önce yazlık moddan çıkması lazım. " dedi.


Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor.  Erman Özgür, karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın son durumunu değerlendirdi.

Erman Özgür, "Denizlispor bana göre Sivasspor maçında Zeki Yavru hata yapmamış olsaydı puan ya da puanlar almaya oldukça yakın bir görüntü sergiledi. Beşiktaş'ın dafansif zafiyetlerini düşünürseniz Denizlispor'un bu oyun planının tutabileceği bir gerçek. Beşiktaş'ın bir an önce yazlık moddan çıkması lazım. En azından Sergen hocanın bireysel oyuncu performanslarını iyi izleyip seneye oluşturacağı kadro bu 7 haftada şekillenebilir. Ne olursa olsun Beşiktaş yönetiminin Sergen hocaya destek vermesi gerekir. Bu tip maçlar oyuncuların kafasının rahat olması gereken maçlar. Beşiktaş'ta kafası rahat olmayan çok sayıda oyuncu var. Maç başlangıçlarında Beşiktaş'ın performansı genelde iyi olmuyor. Eğer skor dezavantajına düşmeden bu süreci atlatırlarsa Sergen Yalçın'ın hamleleri işe yarayabilir" dedi. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder