Beşiktaş’ın geleceğini kurtaracak İspanyol - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ın geleceğini kurtaracak İspanyol

Share This

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, scout ekibinin başına İspanyol Pablo Longoria'yı getirmek istiyor.


Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Sergen Yalçın arasında scout krizi yaşanıyor… Sergen Yalçın, Fikret Orman döneminden kalma bazı scoutların menajerle ilişkileri olduğunu iddia ederek, bu isimler tarafından onaylanan isimleri kabul etmiyor. Yönetim ise Sergen Yalçın’ın scout ekibinin başına getirmek için Malatyaspor’dan yanında getirdiği kardeşi Gürsoy’un bulduğu isimlerin raporlarını incelettirdiğinde çok farklı bilgilere ulaşıyor.

Bu yüzden Başkan Ahmet Nur Çebi yeni transfer dönemi öncesinde sürpriz bir hamle yaptı. Scout ekibinin başı için birkaç isimle temasa geçti. Daha önce futbol aklı olarak bir isim arayan Çebi bu fikrinden vazgeçti. Kulübün geleceğini inşa edecek scout ekibi oluşturmak için görüşmeler yapmaya başladı.

ÇEBİ’NİN CV’SİYLE BAŞINI DÖNDÜREN İSİM: PABLO LONGORIA

Ahmet Nur Çebi’nin görüştüğü ilk isminse daha önce Newcastle, Atlanta ve Juventus’un baş scoutlığını yaptıktan sonra son olarak Valencia’da sportif direktörü görevi yapan Pablo Longoria olduğu iddia edildi.

Henüz 33 yaşında olmasına rağmen 20 yaşında Newcastle’da scoutlık görevine başlayan Longoria’nın CV’sinin Başkan Çebi’yi çok etkilediği bildirildi.

Henüz 28 yaşındayken Juventus’un baş scoutı olmayı başaran Çebi için, “ikna edebilirsek geleceğimizi beraber inşa edebileceğimiz isim” diyerek onay verdiği de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder