Beşiktaşlı yönetici müjdeyi verdi! Resmen.... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta son dakika Kevin Prince Boateng gelişmesi... Ara transfer döneminde Fiorentina'dan transfer edilen yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin konuşan siyah beyazlı yönetici Emre Kocadağ, taraftarlara müjdeli haberi verdi. İşte detaylar... 


Beşiktaş, Kevin Prince Boateng transferinde mutlu sona yaklaşıyor... Gana medyasının aktardığı bilgilere göre siyah beyazlı yönetici Emre Kocadağ, Kevin Prince Boateng'in gelecek sezon da Süper Lig devinde forma giyeceğini açıkladı.

33 yaşındaki futbolcu şimdiye dek Beşiktaş formasıyla 6 kez sahada yer aldı ve sözleşmesinin uzaması için 4 maç daha oynaması bekleniyor.

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "9 maçta 45 dakika oynarsa Boateng'in sözleşmesi uzatılacak. Kira parası ödenmeyecek. Sadece gelecek sezon maaşını ödeyeceğiz" dedi.

Kevin Prince Boateng, ocak ayında Serie A kulübü Fiorentina'dan kiralandı ve 2 gol kaydetti. (fotomac.com.tr | DIŞ HABERLER)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder