Beşiktaş'ta Claudio Bravo, Ersin Destanoğlu’nu yetiştirecek - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Claudio Bravo, Ersin Destanoğlu’nu yetiştirecek

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kaleci transferinde Claudio Bravo isminde karar kıldı. Sergen'in amacı, 37 yaşındaki ünlü kalecinin Ersin Destanoğlu’nu bir ya da iki sezon yetiştirmesi.


Beşiktaş’ta gündem kaleci transferi… Ersin Destanoğlu’nun son maçlarda gösterdiği üstün performans Sergen Yalçın’ın ilgisini çekti. Ancak Sergen, Ersin’in dünya çapında üst düzey bir kaleciyle bir ya da iki sezon beraber çalışmasını üçüncü sezonda Beşiktaş’ın birinci kalecisi olmasını istiyor. Ersin Destanoğlu’nun Ersin’i yetiştirecek isim olarak M.City’den ayrılacak Claudio Bravo’yu mükemmel bir öğretmen olarak düşündüğü ise gelen bilgiler arasında.

Bravo’nun 37 yaşında olması, üst düzey kulüplerde üst düzey teknik adamlar ve kaleci antrenörleriyle çalışmasının kendileri için 2 yıllık süreçte mükemmel bir avantaj olduğunu söyledi. Daha önce yaşlı olduğu için veto edilen Bravo’nun iki yıl için ortalama 3 milyon euro’ya mal olması da avantaj oldu. Çünkü görüşülen ve Sergen’in istediği tüm kaleciler için ortaya çıkan en iyi rakam sadece bonservisi için 3 milyon euro. Ayrıca bu kalecilerin hiçbirisinin kariyeri de Bravo ile karşılaştırılabilecek gibi değil.

Şili basınına göre anlaşma tamam

Şili'nin en köklü gazetesi El Mercurio'nun 1. sayfadan duyurduğu haberde Kartal, yıldız kaleci ile yıllığı 1,6 milyon eurodan anlaştı.

Gazetenin haberinde 'Bravo, Avrupa'dan birçok teklif alıyor. Kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Türkiye en yakın opsiyon gibi duruyor' ifadelerine yer verildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder