Beşiktaş'ta gelecek sezon sportif direktör olacak mı? Sergen Yalçın... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta gelecek sezon sportif direktör olacak mı? Sergen Yalçın...

Share This

Beşiktaş'ta gelecek sezon için sportif direktör arayışı olduğu sıkça gündeme geldi. Siyah-beyazlılarda gelecek sezon sportif direktör olacak mı? Başkan Ahmet Nur Çebi ne düşünüyor? Sergen Yalçın'ın fikri ne?


Gelecek sezon için yapılanan Beşiktaş'ta sportif direktör konusu daha önce de gündeme gelmiş ve ortaya birçok isim atılmıştı. Beşiktaş'ta sportif direktör konusunda 'Sergen Yalçın hassasiyeti' devreye girdi. Gelecek sezon Beşiktaş'ta sportif direktör olacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Yabancı isimler arasında Lucescu ve Pfannenstiel dikkat çekmişti

Sportif direktörlük konusunda ilk olarak Mircea Lucescu'ya teklif götüren siyah-beyazlılar, Rumen teknik adamdan olumsuz yanıt almıştı. Yabancı isimler arasında son olarak Fortuna Düsseldorf'ta görev yapan Lutz Pfannenstiel öne çıktı. 

Sergen Yalçın'dan Pfannenstiel ismine onay çıkmadı

Birkaç ülkeden teklifler alan Pfannenstiel, Beşiktaş ile ilgili sorulara hep yeşil ışık yakarak cevap verse de Alman futbol adamına Sergen Yalçın'dan onay çıkmadığı öğrenildi.

Yerli isimler arasında kimler vardı?

Sportif direktörlük konusunda gündeme gelen yerli isimler arasında ise Mustafa Doğan, Tayfur Havutçu, Samet Aybaba dikkat çekse de bu isimlerle de resmi bir görüşme olmadı. 

Sergen Yalçın, sportif direktöre soğuk

Beşiktaş'ın gelecek sezon sportif direktöre ihtiyacı olup olmadığı Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmelerden sonra netleşecek. Bu konuda hassasiyeti olan Yalçın, şu anda Beşiktaş'ın sportif direktöre ihtiyacı olmadığı görüşünde. 

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'a duyulan güven...

Normalde sportif direktör olacak kişi teknik direktörü belirlerken, Beşiktaş'ta ise büyük güven duyulan Sergen Yalçın üzerinden sportif direktörün olup olmayacağının planlaması yapılıyor. Bu durum; yönetimin sportif akıla sahip Sergen Yalçın'a duyduğu güveni de ortaya koyuyor.

Ahmet Nur Çebi ile sportif direktör konusunu görüştüler

Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi Ahmet Nur Çebi, 'Bırakmam Seni' adlı bağış kampanyasının açılışında Sergen Yalçın'ın istemesi halinde sportif direktörün göreve getirilebileceğini dile getirmişti. (Ajansspor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder