‘Bırakmam Seni’ kampanyasında büyük vurgun - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yönetim tarafından başlatılan “Bırakmam Seni “ kampanyasının SMS üzerinden yapılması Beşiktaş dışında ajanslar, telekomünikasyon şirketlerinin kasasına da komisyon olarak ciddi bir getiri sağlıyor. Ayrıca kampanyaya atılan her SMS için bir de vergi kesiliyor. Böyle bir durumda Beşiktaş’ın kasasına 20 TL’lik her SMS’den sadece 12 TL giriyor. Ana paranın yüzde 35’ine yakını dışarıda kalıyor.


Bu yüzden siyah-beyazlı yönetimi “Bırakmam Seni” kampanyasını sadece SMS üzerinden sürdürme kararından vazgeçti. İlerleyen dönemde; PTT, banka hesaplarına eft ve havale, kredi kartıyla iştirak gibi diğer seçeneklerinde devreye sokulması gündeme geldi. Yeni proje için gereken hukuki çalışmaların sonuçlanmasının beklendiği ise gelen bilgiler arasında.

BIRAKMAM SENİ TİŞÖRTLERİ KORSANLARI ZENGİN ETİ

Beşiktaş’ın “Bırakmam Seni” kampanyasının önündeki diğer bir engel ise “korsan”lar… siyah-beyazlıların satışa sunduğu tişörtlerin daha Kartal Yuvaları’nda satışa sunulmadan korsan tezgahlarında yerlerini alması siyah-beyazlı yönetimi zor durumda bıraktı. Beşiktaş yönetiminin tahminlerine göre tişörtten planlanan gelirin en az yüzde 40’ı korsan satışlar yüzünden kulübün kasasına girmiyor. Bu yüzden taraftarları korsanlara değil kulübe yardım etmek için orjinal ürünleri kullanmaları konusunda uyarmak ve duyarlı olmalarını istemek için de çalışma başlatıldı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder