Burak Yılmaz’la daha rahat - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş için Burak Yılmaz’ın form durumunu yükseltmesi, N’Koudou, Diaby ve Lens’in az da olsa işin ucundan tutması pozitif detaylar olarak görülse de kalan fikstürde ilk 3’e girmek çok kolay değil. 


Özellikle Konya maçında topla oynama oranı ve pas sayısı yüksek olmasına rağmen defansif anlamda Beşiktaş savunması hâlâ çok hata yapıyor. Özellikle de Kayseri ve Kasımpaşa gibi çabuk hücum etmeyi seven, iyi kapanan, agresif savunabilen düşme hattındaki rakiplere karşı bu zaafiyet daha da ön plana çıkabilir. Diğer taraftan Trabzonspor’un ceza alma ihtimali Şampiyonlar Ligi ön elemesi için Beşiktaş’ı puan olarak iddialı hale getirse de kadro yapısının da bu ön elemeyi geçecek kadar hazır ve iyi bir kadro olma ihtimali güçlü değil.

Daha iyi futbol...

Sezonu erken açmanın yanında zaten transferlerin ekonomik sıkıntılardan dolayı son anlarda yapıldığı bu dönemde sadece Beşiktaş değil neredeyse bu eşleşmeye aday tüm takımlar için aynı sıkıntı söz konusu. Yine de iyi tarafından bakarsak Burak Yılmaz sazı eline aldı, Atiba, Elneny ve Gökhan Gönül iyi durumda. Eğer forvet hattının kalanı iş yapmaya devam ederse yediğinden fazlasını atmayı vadedebilen Beşiktaş, en azından sezon sonuna kadar bir hedef koymak adına daha iyi futbol ve heyecan yaşatabilir. (Erman Özgür / Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder