Çebi’ye, Şampiyonlar Ligi sözü - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın bütün planları 3.lük üzerine... Siyah-beyazlılarda Galatasaray'ın yenilmesi, Sivasspor'daki sorunlar gideceği kesinleşen oyuncuların motivasyonu, Trabzonspor'a verilen ceza derken bir anda Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme şansı değerlendiriliyor.


Beşiktaş’ta tüm planlar 3’üncülük üzerine yapılıyor. Trabzonspor’un UEFA’dan gelen 1 yıllık cezasının CAS’tan dönmeyeceği düşünüldüğü için 3’ünclüğün kendilerini Şampiyonlar Ligi’ne sokacağı planları üzerinde duruluyor.

Sergen Yalçın’la Başkan Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor hezimeti sonrasında bir araya geldi. Sergen, “Bir daha böyle bir facia yaşanmayacak” dedi. Başkan Çebi’yle haftayı değerlendirdiği toplantıda, “Galatasaray kaybetti. Çok kayıp verdiler. Onları altımıza alırız. Sivasspor’da ise Rıza hoca çok fazla dert yandı. Üzerine bir  de Mert Hakan ile Emre Kılınç’ın durumu var. Biz bu ligi 3’üncü bitiririz” dedi.  

Çebi ise Sergen’in bu sözleri üzerine keyiflendi. “O zaman Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynarız” diyerek yüzü güldü.

Sergen Yalçın bu hafta operasyon yapıyor

Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyet Sergen Yalçın'ı çok sinirlendirdi. Maçtan sonra da yaptığı açıklamada “Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mentaliteyle oynuyorlar, inanılır gibi değil. Bazı şeyleri değiştireceğiz” diyen genç hoca  Diaby, Boateng ve Güven'i kulübeye çekecek. Yerlerine ise Lens, Ljajic ve Burak ilk 11'deki görev yapacak.

Çebi'nde Sergen'e tam destek

Sergen Yalçın'ın bazı isimlerle de görüştüğü ve kendilerine son şansı verdiğini sezon sonunda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını söylediği belirtiliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi de Sergen'e takımda istediği revizyonu yapma ve sezon sonunda istediği oyuncuyu gönderme konusunda güvence verdiği kaydedildi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder