Fenerbahçe sayesinde gurbetçi yıldız Beşiktaş’a - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe sayesinde gurbetçi yıldız Beşiktaş’a

Share This

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Yönetim Domagoj Vida ve Adem Ljajić olmak üze yüksek ücret alan herkesi göndermek istiyor. Bu oyunculardad kendilerine kulüp bulmaları istendi. Teknik direktör Sergen Yalçın da kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Bu isimlerden biri de Levent Mercan oldu.


Fenerbahçe yönetimi Mert Hakan transferiyle uğraşırken Galatasaray, Bundesliga-2 takımlarından Kiel’de oynayan Salih Özcan’ın işini bitirmeye yaklaştı…Beşiktaş ise sarı-lacivertlilerin uzun süre önce prensipte el sıkıştığı Levent Mercan’ı aradan kapmanın eşiğine geldi. 

Pandemi döneminde Emre Belözoğlu defalarca arayarak Levent’i Fenerbahçe’ye gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştı. O dönemde genç oyuncu, Schalke’de forma bulmaya başladığını Türkiye’yi istemediğini anlattı. Ancak Fenerbahçe’nin teklifi de başını döndürdü. Emre’ye evet dedi.

Ancak son 15 gündür Fenerbahçe’den kimsenin kendisini aramaması, Emre’nin de telefonlarına dönmemesi üzerine Levent’in menajeri Beşiktaş’la temas kurdu. Oyuncusunun Fenerbahçe’yi değil de Beşiktaş’ta forma giymek istediğini söyledi. Bu da Beşiktaş’ın avantajına oldu. Çünkü o dönemde Levent alt yapısından yetiştiği Schalke yönetimini bedelsiz Türkiye’ye gitme konusunda ikna etmeyi başarmıştı.

2000 doğumlu olan ve 1.76 boyundaki Levent, Almanya'nın U20 Milli Takımı'nda da 2 kez görev yaptı. Schalke 04 ile sezon başında profesyonel sözleşme gurbetçi orta saha, Bundesliga'da 3 karşılaşmada toplam 21 dakika forma giymişti.

Levent Mercan'ın Kariyerinden Notlar

10 Aralık 2000 tarihinde Recklinghausen'de dünyaya gelen Levent Mercan, altyapı kariyerinde PSV Recklinghausen, VfB Hüls, VfL Bochum, Rot-Weiss Essen ve FC Schalke 04'te top koşturdu.

Profesyonel futbol kariyerine Schalke 04'te start veren 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, Almanya U-20 Milli Takımı'nda 2 karşılaşmaya çıktı.

Orijinal pozisyonu forvet arkası olan genç oyuncu, merkez orta saha pozisyonunda da görev yapabiliyor.

1.76 boyundaki oyuncu iki ayağını da iyi kullanıyor.

Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 900 bin Euro olarak gösteriliyor.

Levent Mercan'ın Schalke 04 ile olan kontratı 2023 yılının Temmuz ayına kadar devam ediyor. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder