Flaş İddia Marcelo Türkiye'ye dönüyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Flaş İddia Marcelo Türkiye'ye dönüyor

Share This

Uzun süredir Beşiktaş'a döneceği konuşulan siyah beyazlıların eski oyuncusu Marcelo için flaş Trabzonspor iddiası ortaya atıldı.


Futbolcuların ekonomik beklentileri, sözleşme durumu gibi pek çok kriteri araştıran Trabzonspor, önemli isimleri en uygun şartlarda kadrosuna katmak amacında.

7 milyon Euro'ya gitmişti

Trabzonspor'un hedefindeki oyunculardan biri de Marcelo. Beşiktaş'ın eski stoperi, 2017'de 7 milyon Euro karşılığında Fransız ekibine gitmişti. Lyon'da daha önce taraftarlar ile karşı karşıya gelen ve bu süreçte Başkan ile arası açılan 33 yaşındaki Marcelo, 1 sene sözleşmesi olmasına rağmen yaz döneminde ayrılmayı planlıyor. Trabzonspor Yönetimi, bonservis konusunun çözülmesi halinde Marcelo için daha somut hamleler yapacak.

Şampiyonlar Ligi faktörü

Devre arasında kadrosuna Da Costa ve Messias gibi iki stoper kazandırmasına rağmen savunmaya liderlik edebilecek bir ismin boşluğunu hisseden Bordo-Mavililer, bu eksiği Marcelo ile kapatma fikrinde. Ancak listede başka alternatiflerin de bulunduğu öğrenildi.

Bu transferde, muhtemel şampiyonluk durumu ve CAS'tan gelecek habere göre Şampiyonlar Ligi yolunun açılması da kilit rol oynayacak.

Bu sezon 29 maç oynadı

Pandemi nedeniyle tatil edilen Fransa Ligi'nde Marcelo bu sezon 17 maça çıktı. Diğer kulvarlarda ise 12 karşılaşmada görev yaptı. (Fanatik)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder