Kartal'a Ada'dan bedava yıldız! Elneny'nin yerine geliyor . - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal'a Ada'dan bedava yıldız! Elneny'nin yerine geliyor .

Share This

Mohamed Elneny ile sezon sonunda yolları ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta, Mısırılı orta sahanın yerine gelecek isim de belli oldu. Menajerler, bonservisi elinde olan İngiliz yıldızı siyah-beyazlılara önerdi. İşte o isim ve detaylar... .


Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet, 12 Haziran'da başlayacak olan Süper Lig'e hazırlanırken, yönetim ise gelecek sezonun kadrosunu kurmak için var gücüyle çalışıyor. Bir yandan Sergen Yalçın'ın scout ekibi tarafından getirilen isimlerin peşinde koşuluyor, diğer yandan sözleşmesi biten ya da bitecek oyuncularla ilgili araştırmalar yapıyor.

Transfer görüşmelerinin hız kazandığı Beşiktaş'ta, takımdan ayrılma ihtimali doğan Mısırlı orta saha Elneny'nin alternatifi de belli oldu.

TOM CARROLL ÖNERİLDİ

Siyah-beyazlıların önüne son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City'de forma giyen İngiliz oyuncu Tom Carroll'un ismi geldi.

28 yaşındaki sol ayaklı 8 numaralı oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği, istemesi durumunda bedelsiz olarak getirilebileceği menajerler tarafından iletildi.

Daha önce yönetime "Menajer oyuncusu istemiyorum" talimatı veren teknik direktör Sergen Yalçın'ın listesinde Carroll'un adının "Muhtemel sözleşmesi bitecek uygun oyuncular" arasında yer aldığı ortaya çıktı. Üst sıralarda olmasa da teknik patron Yalçın'ın, Carroll teklifini değerlendirebileceği bildirildi.


GEÇEN SEZON 2 AY OYNAYAMADI

İngiliz oyuncu kariyerindeki en uzun süreli sakatlığı 2018-19 sezonunda yaşadı. Kalçasından sakatlanan Carroll, 58 gün sahalardan uzak kalırken, takımı adına da 8 maçta görev yapamadı.

237 MAÇTA 10 GOL, 25 ASİST

Profesyonel kulüp kariyerinde toplam 237 maça çıkan Carroll, 10 gol atarken, 25 de asist yaptı. Toplam 35 gole direkt katkı sağlayan İngiliz oyuncu, en çok formayı (103) Swansea City'de giydi. 28 yaşındaki yıldız Tottenham'da 56, QPR'de de 26 karşılaşmada şans buldu.


ELNENY'YE KOMŞU'DAN TALİP

Öte yandan Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Mohammed Elneny ile ilgili Mısır basını sürpriz bir habere imza attı. Kingfut.com adlı internet sitesinin haberine göre Yunan devi Olimpiakos, Mohammed Elneny'ye resmen talip oldu. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre ocak ayından bu yana Elneny, Olimpiakoslu yetkililer tarafından izleniyordu. Elneny, bu sezon Beşiktaş formasıyla toplam 28 maça çıkarken 2 asist üretti. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder