Kartal'ın sağına 20'lik yıldız! İşte Gökhan Gönül'ün alternatifi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Kartal'ın sağına 20'lik yıldız! İşte Gökhan Gönül'ün alternatifi

Share This

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Beşiktaş, eski takımı Fenerbahçe'ye döneceği konuşulan Gökhan Gönül'ün alternatifini Slovenya'da buldu. Sloven basını, siyah-beyazlıların 20 yaşındaki genç sağ bek için harekete geçtiğini yazarken, teknik direktör Sergen Yalçın'ın da yıldız futbolcuyu ısrarla kadrosunda görmek istediği belirtildi. İşte o isim ve detaylar... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri


Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyor.


Siyah-beyazlılarda kadroya yapılacak takviyeler kadar takımdan ayrılacak isimler de merak konusu olurken, yönetim şimdiden alternatifleri belirlemeye başladı.

Bu doğrultuda oyuncu arayışlarına başlayan Kara Kartal, Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gitme ihtimaline karşı sağ bek alternatifini Slovenya'da buldu.

Beşiktaş'ın, Slovenya'nın Olimpija takımında forma giyen 20 yaşındaki sağ bek Eric Boakye ile ilgilendiği öne sürüldü. Bu sezon Olimpija takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olan genç Ganalı, siyah beyazlıların transfer listesine girdi.


SERGEN YALÇIN'IN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Sloven basını, Beşiktaş'ın Boakye ile ilgilendiğini yazarken, 20 yaşındaki genç sağ bekin bu sezon Yeni Malatyaspor-Olimpija UEFA Avrupa Ligi maçında Sergen Yalçın'ın dikkatini çektiği ifade edildi.

Sezon başında Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'ın, Ganalı genç sağ bekte potansiyel gördüğü belirtildi.


ERIC BOAKYE KİMDİR?

Futbola ülkesinin takımlarından Asokwa'da başlayan Eric Boakye, son iki sezondur Slovenya'nın Olimpija takımında forma giyiyor. 20 yaşındaki Gnalı sağ bek, bu sezon Olimpija formasıyla çıktığı 22 resmi 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Eric Boakye'nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder