“O şerefli formayı sırtında görmeyeceğim…” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Kevin Prince Boateng defteri kapandı… Antalyaspor maçında oyundan alındığı için isyan eden Ganalı oyuncu formasını yere fırlattı. Başkan Ahmet Nur Çebi bu hareket sonrasında “bir daha bu adamın sırtında o şerefli formayı görmek istemiyorum” diye isyan etti.


İstanbul’a gelen Erdal Torunoğulları’nın hafta içinde Boateng’le bir görüşme yaparak, “alacaklarını da al git” diyeceği bildirildi. Bir süredir 1.2 milyon euro’ya inmesi durumunda  gelecek sezonda kalması planlanan Boateng’e ayrıca para cezası da kesileceği bildirildi.

Boateng’in maçtan sonra yaptığı "Asla Beşiktaş formasını yere atmak gibi bir saygısızlık yapmam. Oyundan çıktıktan sonra formamı çıkarıp kulübedeki malzemecimize doğru atmaya çalıştım. Bu kulübe ve formaya karşı saygısızca bir tavrım söz konusu bile değil. Ama buna rağmen dışarıdan öyle anlaşıldıysa özür dilerim" açıklaması bile kızgınlığı dindiremedi.

FIFA kurallarına göre maaşının ancak yüzde 10’u oranında ceza kesilebilen Boateng’le herhangi bir pazarlık yapılmayacağı da gelen bilgiler arasında.

64 dakika sahada kalan Boateng. Kaleyi tutmayan 3 şut attı. 3 top kaybetti. Sadece 1 orta yapabildi. Onda da başarılı olamadı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder