Ortalık kızıştı! Galatasaray'ın ardından Beşiktaş o golcüye transfer teklifi yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ortalık kızıştı! Galatasaray'ın ardından Beşiktaş o golcüye transfer teklifi yaptı

Share This

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray amansız bir transfer yarışına girdi... Gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başlayan her iki kulüp de kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına başlarken, önemli bir isme resmi tekliflerini yaptı. Beşiktaş, maliyeti uygun ve takıma kısa süre içerisinde katkı sağlayabilecek bir ismi transfer etmek isterken, Galatasaray'ın da Falcao'nun yanına bir yardımcı aradığı biliniyor. Peki, Süper Lig'in iki devinin istediği o golcü kim? İşte detaylar....


Süper Lig'in iki devi Beşiktaş ve Galatasaray, amansız bir transfer yarışına girdi...

Gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş ve Galatasaray, fırsat transferlerini elden kaçırmak istemiyor. Bu bağlamda her iki kulüp de önceliğini bonservissiz ya da maliyeti düşük yıldızlara vermenin planlarını yapıyor. Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, uzun süredir kadrosuna katmak istediği o golcüye çok yaklaşmıştı.

Sarı kırmızılılar, Premier Lig ekibi Everton'ın kısa süre önce serbest kaldığını duyurduğu Oumar Niasse'ye resmi transfer teklifi yapmıştı.

PAYLAŞILAMIYOR!

Edinilen bilgilere göre Galatasaray ile beraber Fransa'dan, İngiltere'den ve Suudi Arabistan'dan Niasse için teklifler var.

BEŞİKTAŞ DA DEVREDE!

Öte yandan Beşiktaş, Galatasaray ile beraber Oumar Niasse transferi için devreye giren bir diğer Türk takımı oldu. Siyah beyazlıların Niasse için resmi transfer teklifini ilgililere bildirdiği ve müzakerelerin devam ettiği ifade edildi.

OUMAR NIASSE KİMDİR?

18 Nisan 1990 tarihinde Senegal'in Dakar şehrinde dünyaya gelen Oumar Niasse, 1.82 boyunda ve santrafor mevkinde forma giymektedir. Kariyerine US Ouakam'da başlayan Niasse daha sonra SK Brann, Akhisarspor, Lokomotif Moskova, Everton, Hull City ve Cardiff City'de oynadı.

EVERTON'DAN AYRILDI

25 Haziran Perşembe günü, Everton Kulübü'nün yaptığı resmi açıklama ile Niasse, resmi olarak serbest oyuncu statüsüne geçti.

Öte yandan Niasse, bu sezon toplamda 5 maça çıkarkan 2 gol üretti. Golcü futbolcu Senegal Milli Takımı formasını da 9 kez terletirken 2 gol kaydetti. (Fotomaç)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder