"6 ay parasız oynadım. Kulüple başımın belada olmasın istemedim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"6 ay parasız oynadım. Kulüple başımın belada olmasın istemedim"

Share This

Beşiktaş’ın sözleşmesini feshettiği Pedro Rebocho, siyah beyazlı takımda geçirdiği günler hakkında açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş’ın sözleşmesini feshettiği Pedro Rebocho, Portekiz’in Ojogo gazetesine konuştu. Portekizli sol bek, “İstanbul’da çok güzel anlar yaşadım. Ancak Ocak ayından itibaren her şey değişti. Sezonun geri kalanı beklediğim gibi gitmedi. İstanbul'u, taraftarları çok sevim. Oynadığım en iyi atmosfere sahip olan stadyumdu. Ama daha az olumlu kısımlar da vardı” itirafında bulundu.

Rebocho, neden oynatılmadığını açıkladı

Rebocho, “Sözleşmemde kulüpte 20 maça ulaştığımda Beşiktaş'ın beni satın alması gereken bir madde vardı. Ancak, 17’nci karşılaşmadan sonra, yardımcı koç benimle konuştu. ‘Bildiğin gibi, kulüp mali açıdan çok kötü ve yöneticiler satın alma şartınızı kullanmayacaklar’ dedi. Bu yüzden bir sonraki maçta  oynamayacağımı söyledi. O andan itibaren artık oynamıyordum. Birkaç kez çağrıldım, ama oynatmak niyetiyle değildi” açıklamasını yaptı.

''Altı ay boyunca parasız oynadım''

Beşiktaş'la ilişkisini sona erdirmiş olmasına rağmen hala kulüpten alacakları olduğunu söyleyen Rebocho, “Altı ay boyunca parasız oynadım. Şu anda hala gecikmiş ücretim var. Bu problemlerle oynamak için motivasyonum yoktu. Salgın nedeniyle olmadı. İlk günden beri asla zamanında maaş almadım. En başından itibaren iki ay gerideydi. Kısa bir süre önce, bana ödeme sözü verdiler. Yaşadığı eve dört aylık artı kira borcum vardı. O zamandan beri iki maaş ücret ödediler, bu yüzden şimdi iki ay gecikmiş durumdalar” dedi. Konuyu FIFA'ya sunmayı düşündüklerini ancak iki aylık ödeme yapınca bu haklarını kaybettiklerini söyleyen Rebocho, “Zaten benim amacımda bu değildi. Kulüple başımın belada olmasın istemedim. Çünkü kendimi orada hep iyi hissettim. Finansal mesele, kıyafet almak ya da araba satın almakla ilgili değil. Ailemle ilgili. Ödeyecek faturalarımın olması. ‘Ya bu faturayı ödeyemezsem olur?’ diye düşünmeme gerek olmaması” dedi.

Beşiktaş'ı sevgiyle anacak

Sorunlara rağmen, Rebocho, Beşiktaş’ı sevgiyle anabileceğini söyledi. Portekizli oyuncu, “Hayranlardan şikayet etmek için hiçbir nedenim yok. Beni her zaman desteklediler ve veda ettiğimde bile onlardan birçok olumlu mesajlar aldım. İnanılmaz bir deneyimdi. Ben geri dönmek istiyorum. Çünkü kulüp, şehir, hayranların içindeki sevgi. Benim için, pozitif taraf negatif olandan daha önemli” dedi. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder