Hakemin ciddi bir hatası var. Bence dağıldı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen Denizlispor - Beşiktaş maçının değerlendirdi. Süper Lig’in 28. hafta maçında Denizlispor, sahasında Beşiktaş’ı konuk etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu karşılaşmayı, hakem kararlarını ve pozisyonları değerlendirdi.


Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Denizlispor - Beşiktaş maçını ve futboldaki diğer gelişmeleri değerlendirdi. 

İşte Dilmen’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri:


Dilmen'in ilk yarı değerlendirmeleri:
Maçta skora göre oyun oldu. Denizlispor top Beşiktaş’a geçtiğin anda on kişi ile kendi sahasına çekiliyor. Beşiktaş fazla pas hatası yapmadı ve kontraya yakalanmadı. Maçın başındaki Denizlispor ve Beşiktaş arasında yirmi dakikalık bir farklılık oldu. Golü attıktan sonra Beşiktaş bekleyen takım konumuna geçti.

Beşiktaş on dakikayı gol yemeden atlatınca yine önde oynamaya başladı. Beşiktaş’ın eksilerini konuşuyor ama bir artısı var. Oynamak istiyorlar. Bazen bazı oyuncular seni sezona götürür. Mesela Burak. Geçen hafta o kadar hücum yapan takımdaki Burak Yılmaz’ı düşünelim.

Hakemin ciddi bir hatası var. Bence dağıldı. Yanlış verilmiş karar değil, ancak dağılması lazım. Rıdvan’ın geri pası pozisyonu. Orada kaleci için tecrübe gerekecek. Kaleci kadar hatalı olan da Mete Kalkavan. Bariz bir şekilde...  (Ajansspor)

Maç sonu yorumları
Geçen hafta Antalyaspor maçı ikinci yarıda 5-2 bitebilirdi. Bugün de 1-1'den sonra Denizlispor 2-1 öne geçebilirdi ama Beşiktaş da aynı şekilde farkı yakalayacak hücum oyununu oynadı ve 5-1. N'Koudou sonsuza vurdu resmen topu. Ljajic ve Diaby'nin golleri de çok güzeldi. Giren de çıkan da gol attı.

"HEYECANLI MAÇ İZLEMEK İSTERSEM BEŞİKTAŞ'IN MAÇLARINI AÇARIM"

Heyecanlı maç izlemek istersem Beşiktaş'ın maçını izlerim. Geçen hafta ile bu haftaki maçlara bakılırsak 30-35 tane pozisyon var. Sergen Yalçın'ın bir tarzı var. Sergen Yalçın tarzı antrenörler var. Erol Bulut, Aykut Kocaman tarzı teknik adamlar. Başakşehir'deki Abdullah Avcı tarzı teknik direktörler var. 

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder