Sen kahin misin? Bir hafta bile geçmedi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sen kahin misin? Bir hafta bile geçmedi...

Share This

Sergen Yalçın’ın dedileri birbir çıkmaya başladı… hafta içinde Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir görüşme yapan Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü bazı öngörülerde bulunmuştu…


Sergen Yalçın; “Galatasaray kaybetti. Çok kayıp verdiler. Onları altımıza alırız. Sivasspor’da ise Rıza hoca çok fazla dert yandı. Üzerine bir  de Mert Hakan ile Emre Kılınç’ın durumu var. Biz bu ligi 3’üncü bitiririz” ifadelerini kullanmıştı.

Başarılı teknik adamın bu konuşmasının üzerinden daha 1 hafta geçmede Galatasaray ve Sivasspor rakipleriyle berabere kaldı. 2’şer puan kaybetti.

Beşiktaş’ın Galatasaray’la puan farkı 4’e, Sivasspor’la ise 2’ye indi.

Beşiktaş haftaya sahanda Konyaspor’u ağırlarken, Sivasspor ise Kayserispor’u konuk edecek. Galatasaray ise Başakşehir’e konuk olacak.   

İSTATİSTİKLER SERGEN YALÇIN’I YİNE HAKLI ÇIKARDI

İstanbul dışında Sergen Yalçın’la Beşiktaş 3’te 3 yaptı… Rizespor ve Alanyaspor galibiyetlerinden sonra Denizlispor galibiyeti geldi. Sergen Yalçın göreve geldikten sonra Süper Lig'de ilk kez bir deplasman maçında 5 gol attı. Beşiktaş ayrıca Süper Lig'de Denizlispor ile oynadığı 10’uncu maçını da üst üste kazanmış oldu.

Beşiktaş önceki akşam 17/10 isabetli şut yüzdesi ile oynayıp, ceza sahasında 24 kez topla buluştu. 21 ortanın sadece 4’ü başarılı oldu. Ancak 1.47 gol beklentisinde kaldı. Ancak 5 gol attı. Geçen hafta 59 kez ceza sahasına giren siyah-beyazlılar 2.71 gol beklentisi yakalamasına rağmen 1 gol atabilmişti. Bu rakamlarda “istatistiklere inanmam” diyen Sergen Yalçın’ı bir kez daha haklı çıkardı. (Fotospor)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder