Elneny kalıyor 6 isim daha geliyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Ertan Süzgün sosyal medya hesabından siyah beyazlıların transfer gündemine dair çok çarpıcı paylaşımlarda bulundu.


İşte Ertan Süzgün'ün sosyal medya hesabından paylaştığı Beşiktaş'lı taraftarların yeni sezona dair merak ettiği tüm transfer gelişmelerine dair bilgiler...

Öne çıkan isim Sinan Bolat

Üç gün önce İnstagram yayınında değinmiştim. Beşiktaş’ta teknik heyet Ersin Destanoğlu’nun performansından memnun. Ersin’in önünü kesmemek adına yabancı kaleciye sıcak bakılmıyor.  Listede yerlilerde ön plana çıkan ve görüşülen isim Sinan Bolat...

Douglas ile yollar ayrılıyor

N’Sakala’yı 17 Mayıs’ta duyurmuştum. Yeni sezon sol bekte N’Sakala ve Rıdvan olacak. Douglas’a takım bul dendi.Sergen hoca Mirin ve Roco’yu kadroda düşünmüyor. İki oyuncu da elden çıkartılmaya çalışılacak.

Awaziem süreç gerektiriyor

Teknik heyet Awaziem, ismi üzerinde olumlu rapor verdi. Oyuncu Beşiktaş’a sıcak. Porto ile 1 yılı kaldı. Porto sözleşmeyi uzatıp yine Avrupa’ya kiralama düşüncesinde. Süreç gerektiren bir transfer. Kısa vadede sonuçlanması zor gözüküyor.

Welinton mutsuz....

Alanyaspor’la Welinton, Sergen hocanın hem eski öğrencisi hem beğendiği bir stoper. Alanyaspor’da oynamadığı için biraz mutsuz. 2023’e dek sözleşmesi var. Alanyaspor, ucuza vermez. Beşiktaş’ın da iyi bir parayla bonservis verme gücü şuan için yok. Beklemek gerek.

Kerim için İzmir çıkarması

Altınordu forması giyen sağ bek Kerim Alıcı, düşünülen isimlerden. Yakın zamanda İzmir çıkarması olabilir. İzmir uçuşu Kerim dışında Altay’dan Cenk Özkaçar ve Karşıyaka’dan Doğukan İnci’yi de ilgilendiriyor...

Elneny için girişimler başladı...

Sergen hoca Elneny’den memnun. Gelecek yıl da kalmasından yana. Arsenal gelecek sezon Elneny’i kadroda düşünmediğini oyuncuya iletti. Beşiktaş, 1 yıl daha kiralamak için girişimlere başladı. Elneny, İstanbul’da mutlu olduğunu söylemiş. Zor bir süreç. Beklemek lazım.

Mensah 1 numara

Mensah, Sergen hocanın istediği 1 numaralı isim. Kayserispor’un ligdeki geleceği belirsiz. Alttaki paylaşım da transferi etkileyen nedenlerden biri. Kayserispor, bonservisin %40’ını Atletico’ya vermek zorunda. Mensah için Kayserispor’un durumunu beklemek gerek.

Emre Demir ilgisi

Beşiktaş’ta Sergen hoca Mensah dışında yönetimden Emre Demir’i de istedi. Beşiktaş’ın Kayserispor ile temasları 2 oyuncu üzerinden olacak. Emre Demir’le Başakşehir de ilgileniyor. (Ertan Süzgün Sosyal Medya Hesabı)

Diğer son dakika Beşiktaş haberleri için siyahlabeyaz..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder